Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1342d69ec29d49065c0ca4f41180a582

Morten Hammerseng og Marius Midtskogen fra Babylotion har statet soloprosjekt

Akustisk musikk fra de to vokalistene fra Drammensbandet Babylotion, og en kassegitar sendt fra gudene. Melodiøse perler. ikke noe mer, ikke noe mindre. Låtene bukter seg i samme landskap som Big Bang, Dave Matthews og Thomas Dybdahl og har for vane å sno seg inn i hjerterota.

Det hele startet da Marius Midtskogen spurte Morten Hammerseng om han var villig til å sette ord til musikken hans. Dette var musikk som var skrevet av Midtskogen, men som ikke helt passet inn i Babylotion. Etter at Hammerseng hadde hørt igjennom noen låter ville han ikke bare skrive… Han ville synge også.

Midtskogen ville gi ut solo plate, men klarte ikke helt å få nok ord til musikken sin. Med Hammereng på laget har dette blitt noe helt spesielt; rolig, vakkert, melodiøst og fult av følelse og nerve.

De to musikerne kjenner hverandre godt, og har spilt sammen i Babylotion siden 2000. Det var riktignok først i 2004, på tur til Spania, at duoen fant tonen skrivemessig, da de sammen skrev låten “Carolyn”, som er å finne på Babylotions debutplate “9”. Etter dette hard et blitt mange gode rockelåter for Babylotion, og nå akustiske perler som Hammerseng og Midtskogen.

De jobber nå med å få på plass nok låter til et album.
Forrige artikkel:Lier ILs Gutter 16 vinner av 1. divisjonNeste artikkel:Lier best i lokaloppgjøret
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode