Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d01bc54cd08ee547cbab4941bf295bf1

Tusen takk på tusenårsstedet

MÅNEDENS BLOMST: Da dugnadskreftene på Lier Bygdetun samlet seg til juleavslutning torsdag, vanket det mange godord til Britt Fjeld, som siden 2007 har ledet frivillighetskontoret på bygdetunet og ivaretatt en rekke administrative oppgaver.

Liers tusenårssted, Lier Bygdetun, er et samarbeidsprosjekt mellom Lier Historielag og Lier kommune. Det er blitt en varig suksess takket være betydelig innsats fra begge parter, ikke minst i form av frivillig dugnadsinnsats.

De siste fire årene har Britt Fjeld hatt en nøkkelrolle som leder av bygdetunets frivillighetskontor, som med myndighetenes velsignelse ble etablert i 2007, og som har vært en viktig forutsetning for å utnytte den store frivillige innsatsen på bygdetunet best mulig.

Fra skrivebordet sitt innerst i bygdetunets kombinerte bibliotek og kontoravdeling har hun vennlig og bestemt vært med på alt fra å tilrettelegge for skolebesøk av alle sjetteklassingene fra skolene i Lier til å forklare feststemte selskapsarrangører at det vel bevarte gjestgiveriet ikke er stedet for festligheter som tiltar i styrke utover natten.

Under dugnadsgjengens juleavslutning på torsdag ble det sagt mange pene ord om Britts innsats, og Liernett sluttet seg til hyllesten ved å gi Britt Fjeld ’Månedens Blomst’.

Utpå nyåret blir hun pensjonist, men hun lover å stille opp når det er behov for dugnadsinnsats. Og det er det som kjent bestandig.

Forrige artikkel:Hauern utvider til 1.500Neste artikkel:Faglig kompetente og miljøskapende
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode