Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1713d87800876fab32a84006a1ddcc14

Savnete gutter ble funnet

Leteaksjon etter to tenåringsgutter, ble satt i gang i kveld, og etter kort tid ble de funnet i god behold nær Eiksetra

- Dette var gutter som har vært ute en vinterdag før. De befant seg i teltet. Planen var at de skulle overnatte i området, sa Rune Skjålden, områdeleder i Røde Kors. Det  var en lettet og glad områdeleder som fortalte dette på telefonen fra Eiksetra til Liernett klokka 23.15 lørdag kveld.

At de ble meldt savnet skyldtes sannsynligvis en misforståelse mellom guttene og de pårørende, og at mobilmeldinger ikke hadde nådd frem. Det er kjent for turgåere at det kan være dårlig mobildekning i området.

Familiene til de to guttene hadde lett etter dem med snøskuter store deler av lørdagen. På kvelden ble det igangsatt søk etter dem med hundepatruljer i området ved Eiksetra.Røde Kors ble også varslet, og de fant altså guttene.

Guttene er turvante og godt kledd. De ble sluppet av ved Eiksetra kl. 11.00 og skulle gå til en hytte som ligger mellom Solvang og Løken. Der skulle de møte andre speidere, ifølge dt.no.

– Vi var bekymret for guttene. De hadde vært borte i ti og en halv time, sa operasjonsleder Rune Hunshamar til Aftenposten.no,  tidligere i kveld.

Forrige artikkel:Flere medaljer?Neste artikkel:For folk flest
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 27. januar 2008 03:40: Torunn Haftun
Til tross for sin unge alder har guttene opptrådt i tråd med alt hva vi erfarende friluftmennesker ønsker å lære våre barn. Derfor ble de også funnet i god behold. De var både varme, tørre og ved godt mot. Takk til alle som bidro, og kvelden endte godt.

Hilen "godt vett" i 4H
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode