Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 26f6c9d114add7ed37b5a2e9e426f5ce

Gerdie FC – et lokalt vennelag – gjorde debut i Cocacolacup

Det hele startet da Espen Pedersen og Jon Foss-Skiftesvik ble møtt av en stor plakat angående Cocacolacup en morgen de ankom skolen. Snart var laget, Gerdie FC, meldt på og spillere samlet – håndplukket blant Liers fineste. Da mener vi peneste, ikke nødvendigvis best…

For Gerdie FC var vel ikke akkurat det mest seriøse og konsentrerte laget under turneringen som ble huset i Drammenshallen lørdag 13.12. Men på banen virket det som om spillet satt, og guttene som var iført selvlagde drakter gikk videre fra gruppespillet etter tre harde kamper.

Taklinger, skudd, redninger og selvfølgelig kjefting på dommeren var det nok av. Og humøret på topp!

- Det er jo egentlig et konseptlag, da, sier Espen Pedersen som fungerte som trener. Ikke det at laget noen gang utførte en treningsøkt, det strider nemlig mot lagets prinsipper. Oppvarming er også en ikke-sak.

Men på spørsmål om hva konseptet er, nekter han å svare. - Nei, av hensyn til en av spillerne på laget kan jeg ikke gå ut med detaljer.

Heller ikke manager og oppmann, Jon Foss-Skiftesvik, vil kommentere hvor navnet kommer fra. Det virker også som om kaptein, Anders Fagerli, var pålagt taushetsplikt av trenerteamet.

Men i alle fall, guttene tapte i 16.delsfinalen og gikk dermed ut av turneringen. –Jaja, da rekker vi festen også da, utbrøt Daniel Rusten glad og fornøyd.

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode