Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 50aabdb1553294e2df5c971560369049

Oppdatert løypeinformasjon og webkamera på nett

Lier IL og Sjåstad/Vestre Lier IL, som står bak kunstsnøanlegget på Eiksetra, lanserer nå et eget nettsted som blir kontinuerlig oppdatert

Det har i det siste vært strid rundt kunstsnøanlegget på Martinsløkka ved Eiksetra. Bakgrunnen for dette har vært klager fra naboer som mener anlegget er forstyrrende og lager mye støy. Men i planutvalgets møte 17. november ble ikke klagene tatt til følge, og saken ble oversendt til fylkesmannen i Buskerud. Dette innebærer at kunstsnøanlegget kan tas i bruk inntil saken blir behandlet hos fylkesmannen.

De mange ildsjelene bak anlegget kan nå vente seg en periode med skiføre på Eiksetra, selv om det innebærer at værgudene må trosses enkelte ganger. Det har blitt satt opp et webkamera hvor lysløypa passerer pumpehuset ved Garsjø. Dette kameraet leverer et oppdatert bilde til anleggets nettsider hver time.

I tillegg presenteres oppdatert informasjon om løypene som Lier kommune har ansvaret for. Denne informasjonen blir oppdatert av løypekjørerne selv etter endt arbeidsøkt, via bredbåndsforbindelse på Eiksetra.

Du vil også finne et oppdatert bilde fra Eiksetra i høyre spalte her på Liernett, som lenker videre inn til kunstsnøanleggets nettsider.

Og det omtalte nettstedet finner du her:
http://www.lier-ski.com


Oppdatert bilde fra Martinsløkka (Foto: http://www.lier-ski.com)

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode