Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 16b8bcdee342f0b069eb5e1c0fa6688c

Kjekt å vite for alle

Rydding nødvendiggjør at veien mellom Sylling og Skaret holdes stengt i perioder.

Veien mellom Sylling og Skaret går i vanskelig og rasutsatt terreng, og iblant må veien derfor stenges helt for å få gjennomført nødvendig rydding.

Varsel er gitt i avisannonser og med skilt, men hvor mye får en utlending med seg av informasjonen som dukker opp rett før en krevende rundkjøring? Resultatet kan bli en unødvendig kjøretur fra Kjellstadkrysset (der bildet over ble tatt) til Sylling (16 km) og en etterfølgende retur og omkjøring via Sandvika (ytterligere 46 km).

Mens kinesiske myndigheter skilter mange viktige gate- og veinavn både på kinesisk og engelsk, er ikke utenlandske besøkende like heldige her i landet, ikke engang i turistsesongen.

Det er ikke lett å gjette hva det står på det store og tydelige gule skiltet. Resultatet blir usikkerhet, unødvendig kjøring og ganske sikkert en god del irritasjon.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 8. august 2010 08:51: Mike
Lier kommune / Mesta må skjerpe seg! En annen sak som de nå må få gjort er å utbedre RV285 slik at vi ikke mister enda flere menneskeliv i møteulykker på denne smale veien. Mange svinger utenom dumper og hull i veibanen og kommer over i motsatt kjørebane. Det som framstår som uforståelig er at vi er verdens rikeste land, men har veistandard som er direkte farlig. LIER KOMMUNE SKJERP DERE!
Mandag 9. august 2010 12:19: Tom I.
Det er ikke Lier kommune, men Statens vegvesen, som har ansvaret for riksveiene, Mike.
Torsdag 19. august 2010 00:06: ccccd
Nei, Lier Kommune gjør ikke en dritt for å presse på slik at veinettet i Kommunen blir bedre. Elendig standard og svært farlig er RV285.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode