Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: be635742df2f3002d4a7ca7306801dac

- Har ikke tenkt å la Høyre få en lett jobb

Lier Arbeiderparti er svært godt fornøyd med årets valgresultat. - Men noen vil kanskje kalle meg skamløs når jeg på vegne av Lier Arbeiderparti sier at vi med god grunn kan innkassere valgseieren, sier Petter Dreier.

-  Vi skal ta vare på den gode tonen, men vi har ikke tenkt til å la Høyre få en lett jobb. Slik oppsummerer Lier Arbeiderpartis valgkampleder Petter Dreier situasjonen etter kommunestyrevalget, som bekreftet Høyres posisjon og styrket Arbeiderpartiets:

Jeg er ikke skamløs. Jeg er ydmyk for Høyres resultat. 39,9 % av stemmene er et overveldende resultat, men valgvinner er de ikke. Arbeiderpartiet går frem 6 % og får 3 nye mandater til kommunestyret. Det er et sterkt valgresultat i Høyres utstillingsvindu Lier. Resultatet blir ikke dårligere om vi sammenligner med de nærliggende kommunene.

Høyre går frem i alle kommuner, men i Lier er det ikke mye til fremgang. Høyre i Lier går frem 0,3 %. Poenget er at Lier AP knuser fylkesgjennomsnittet, mens Lier Høyre blir banket av fylkesgjennomsnittet.
 
Tonje Evju har vært en engasjerende og dyktig ordførerkandidat for Lier AP. Hun har klart å styrke Lier APs posisjon i kommunestyret betraktelig igjennom de 2 siste periodene. Fra 11-13 mandater i forrige kommunevalg og fra 13-16 ved årets valg. Det er kanskje ikke så overraskende, men jeg synes det er synd at Lier Kommune ikke får nyte godt av Tonjes evner til ledelse, motivasjon og inkluderende vesen i Ordførerstolen.

Lier Arbeiderparti er stolte av valgresultatet. Vi er det største opposisjonspartiet. Nå skal vi se fremover, og bevise at vi har fortjent 3 nye plasser i kommunestyret.

Vår nyvalgte kommunestyregruppe er en sterk og god gruppe. Vi skal ta vare på og bidra positivt til den respekten som hersker i kommunestyresalen. Vi skal ta vare på den gode tonen, men vi har ikke tenkt til å la Høyre få en lett jobb. Våre politiske saker er minst like viktige fremover.

Gode og nok lærere, sterk kommune med gode omsorgstjenester og billigere boliger er saker vi skal kjempe for i opposisjon. 

Som valgkampleder og på vegne av Lier AP vil jeg benytte anledning til å gratulerer Høyre som fortsatt det største partiet i Lier.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 18. september 2011 22:27: Jostein S. Hoset
Regner med at alle i kommunestyret er der for å gjøre det beste for bygda. Ikke for å gjøre det vanskelig for hverandre. AP kommer nok lenger med å jobbe konstruktivt, slik de har gjort til nå.
Tirsdag 20. september 2011 12:23: Petter Dreier
Det er helt klart. Vi skal jobbe for det beste for bygda, og kjempe for våre politiske saker.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode