Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d4b38d90d3a68b162aaec24c39b83526

- Det er ikke forskjell på Stortingsvalg og lokalvalg

- Det er jo akkurat de samme menneskene, politikken og meningene som er over alt. Enten det er storting, fylkesting eller kommune- og bystyre så er det helt likt.

Jeg tenkte å følge opp innlegget og oppfordringen om å ikke stemme, for det kan jo hende at du som leser har tenkt deg å stemme. Har du tenkt deg å stemme, så ikke gjør det. Men hvis du nå orker å ta deg tid til å stemme, så bør du fortsette å lese dette innlegget.

Hvilket parti har du tenkt deg å stemme på, eller ikke stemme på, mandag den 12. september? Er det partiet du stemte på, eller ikke stemte på, ved forrige valg(stortingsvalget)? Har du tenkt over spørsmålene? Glem spørsmålene, for det spiller ingen rolle. Det er jo akkurat de samme menneskene, politikken og meningene som er over alt. Enten det er storting, fylkesting eller kommune- og bystyre så er det helt likt. Det er akkurat de samme sakene; innvandring, formueskatt, EU-direktiv, EU-medlemskap, eldreomsorg, svømmebasseng, mer politi, mindre politi, statskirke og pensjonsutbetaling. Så det spiller ingen rolle.

Stemmer jeg KrF i kommunevalget, så stemmer jeg på Knut Arild Hareide og hans agenda for hele landet, jeg stemmer jo ikke på Brynhild Heitmann og hennes program og planer for kommunen. Brynhild Heitmann har nok helt klart samme program for Lier kommune som KrF hadde for kongeriket Norge under Stortingsvalget i 2009.

Stemmer jeg på et borgerlig parti som FrP så vil jeg kunne ungå at partier som AP får gjennomslag og posisjoner, fordi det nok ikke ville ha skjedd på Stortinget. Det er jo ikke sånn at AP og FrP styrer sammen i kommuner som Bø i Telemark og Hurum i Buskerud.

Stemmer jeg på SV den 12.september så vil Norske soldater bli trukket ut av Afghanistan. Og Kristin Halvorsen blir ordfører i Lier. Den da tidligere kunnskapsministeren vil fjerne karakterer, nasjonale prøver og eksamen fra Lierskolen. I tillegg blir det stans i planene om å lete etter olje i Damtjern. Jeg stemmer tross alt ikke da på Runar Gravdal og Lier SVs planer om å kutte alle utslipp i Lier med 50 % innen 2020 og senke egenandelen for plass på kulturskolen.

Om du skal opp av sofaen, inn i bilen, inn på bussen, opp på sykkelen og bort til valglokalet den 12.september. Så husk, at det ikke er noen betydelige forskjeller på lokalvalg og stortingsvalg. Siv Jensen og Knut Eilert Sørnes er helt like. Kristin Halvorsen og Runar Gravdal er helt like. Erna Solberg og Helene Justad er helt like. Jens Stoltenberg og Tonje Evju er helt like.


Ikke stem, ikke tenk.
Med vennlig hilsen sofaengasjert.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode