Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4d8fdba85a2495487f73414c5ccd1bb2

Innflytting i Heggsbro borettslag

- Gratulerer, sa beboernes representant Jens Petter Iversen til Else Marie Kortvedt som var den aller første som flyttet inn på mandag.

- Ingen leiligheter er like, sier Jens Petter Iversen. Han tar Liernett med på en tur til sin egen leilighet på toppen. Lier Boligbyggelags siste byggeprosjekt nærmer seg fullførelse. Med heisen går det raskt. Vips, er vi der. Utsikten fra Iversens 3-romsleilighet er overraskende fin. Balkongene (også kjøkkenet mot sørsøst har balkong!), som dekker nesten 180 grader, gir utsikt mot nord, øst og sør.
-Vi har innflytting i november, sier Iversen som har sitt arbeide i Asker. Pendlingen dit er rask og overkommelig
Leilighetene har en fellesgjeld på 1 million som skal dekke renter og fellesutgifter for borettslaget . - Vårt innskudd er på 1,7 million, opplyser han.
I alt er det 35 lettstelte leiligheter. Det er i 11 to-roms og 24 tre-roms leiligheter. Et par leiligheter blir innflyttingsklare daglig fram til november.
Else Marie Kortvedt kommer opprinnelig fra Ringerike, men har bodd i Lier i 41 år. Hun har "flyttemannskapet " på plass denne mandagen. Både sønnen Morten og kona, pluss datter og mann som er kommet fra Notodden synes det er trivelig å hjelpe Else Marie.