Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8f23dc25bc8bcff5792a18cc6d73a2bd

Vil ha folk på klubben

Lite folk på Sjåstad Fritidsklubb.

I forbindelse med fredagens konsert, var vi på Sjåstad og snakket med ildsjelen Frank Alexander Rundhaug. Frank er opptatt av klubben sin og er en av dem som står på for å holde den i gang. Dessverre har det blitt mindre å gjøre i det siste.

Etter at medlemmene troppet opp på kommunehuset og ba for klubben sin våren 2003, var entusiasmen til å ta og føle på. Penger ble skaffet frem og en dugnadsgjeng pusset opp klubben. Frank var med på oppussingen. Han var med på den høytidlige åpningen etterpå, og han er fortsatt med på det som skjer på klubben. Dessverre er det ikke så mange andre på klubbkveldene lenger.

- På en vanlig klubbkveld er det rundt 10 til stede, sier Frank. Det hadde vært fint om det kom flere.

- Det er klart det merkes at vi har drevet klubb for glansbilder og frimerker en stund, sier Ellen Ovenstad. Ellen er ansatt i kommunen, med ansvar for fritidsklubbene.

Det merkes at klubbene har vært igjennom magre år. Allikevel vil ikke Ellen uten videre gi seg ut på å forklare det dårlige oppmøtet. Hun sier det er normalt at medlemstallet svinger. Klubben skal være et sted der ungdom kan komme og slappe av og treffe venner – den skal ikke organiseres i hjel. Det er ungdommen selv som bestemmer innholdet.

Både Frank og Ellen jobber nå med å ”rekruttere” medlemmer. Ellen har startet et samarbeid med elevrådene på skolene, der målet er å få innspill på hva ungdom ønsker seg av en fritidsklubb, og å informere om hva som allerede skjer. Frank bidrar blant annet ved å hjelpe til på juniorklubben.

Denne fredagskvelden er det konsert. Frank må stikke. Han skal hjelpe til på kjøkkenet, og stikker en tur innom billettluka for å se om de trenger hjelp der. Bandene skal også ha påfyll av kaffe, mens de kobler opp og sjekker lyden.

Hvordan gikk det med konserten? Lite folk, men de som kom var fornøyde og det blir sikkert flere konserter.Ellen Ovenstad

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode