Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: dd5b6b5cfa4187445cee679b6f4cca0b

”Crazy”

Det hele startet en sommerdag 2003. De fire Lierkameratene stiftet motorsykkel- og mopedklubben, ”Crazy Riders”, for moroskyld og tenkte ikke så mye mer over det. Nå er klubben ”internasjonal” og har over 45 medlemmer!

Ingen vet egentlig når Crazy Riders ble stiftet, men en gang i løpet av forsommeren 2003 ble fire gutter fra Lier enige om å starte en uformell motorsykkelklubb. Og det gjorde de, ”Crazy Riders”.

Etter hvert steg medlemstallene, spesielt etter at klubben fikk sin egen nettside. Både kjente og ukjente strømmet til for å bli medlem, og snart var avdelinger opprettet både i Asker, Røyken, Oslo i tillegg til Lier. 11. november i år ble klubben ”internasjonal” da den åpnet sin første utlandsavdeling i Haarlem, Nederland. Senere har også en avdeling i Bergen blitt åpnet.

- Ja, det er utrolig hvor fort det har gått – det har jo vært helt ”Crazy”, smiler Bjørn Harald ”BH” Bjerknes, ett av de fire styremedlemmene. Styret består av de fire stifterne, henholdsvis Mats Johansen, Jon Foss-S, Anders Fagerli og Bjørn H. Bjerknes.

Bjørn Harald forteller om formidabel vekst i november, hvor medlemstallene ble mangedoblet. - Vi tenkte jo aldri at dette skulle bli såpass stort, fortsetter han.

For det var aldri meningen å få stort mer enn rundt 10 medlemmer i klubben. Bare de lokale kameratene, men så skjedde det en plutselig forandring: Etter at www.thecrazyriders.tk kom opp, møtte styret en storm av søknader hver gang de åpnet innboksen. Praten gikk fort, og snart var ryktene om Crazy Riders spredd over store deler av distriktet.

Etter åpningen av et forum på hjemmesiden har klubben allerede begynt planleggingen av neste sesongs turer (blant annet en harrytur til Sverige) og andre treff. Nå virker det også ut ifra nyhetene på hjemmesiden at en sponsoravtale er under forhandling!

Og på spørsmål om hvilke betingelser klubben stiller for medlemskap, svarer Bjerknes kontant mens han drar håret bakover: - Vel, har du en sykkel med motor på er det bare å søke. Så vurderer styret søknadene fortløpende. Og jeg vil gjerne benytte anledningen til å oppfordre alle som vil til å søke! Ta en titt inne på siden om hvilke fordeler medlemskap kan gi deg.

www.thecrazyriders.tk

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode