Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bb5d01111c70fad627c85545ca6cc530

Ungdomsklubbene skal være et ankerfeste for ungdom i Lier.

Ungdomsklubbene skal være et ankerfeste for ungdom i Lier. Derfor er det viktig at politikerne ikke nå gjør så store kutt i budsjettene at klubbene forsvinner. På Sjåstad er det blitt gjort mye for barn og ungdom gjennom tidene, og ungdomsklubben har vært sentral i det arbeidet. .


Styret i ungdomsklubben: Kim Marius Kornerud Stian Aleksander Andersen og Kjersti Gulbrandsentyret i ungdomsklubben

I kjelleren på Sjåstad Samfunnshus er det klubb hver onsdag. Bjørn Myrhaug er ansatt i klubben og fører nøyaktig statistikk over hvor mange som er innom .Da vi var der, hadde 28 juniorer altså gutter og jenter fra 3. - til 7. klasse gått hjem, og de fra 14 - til 18 år hadde overtatt lokalene, noen slitte kjellerrom med biljardbord, bordtennis diskomusikk og salgsbod. Mer skal det ikke til for at flere enn 60 barn og unge skal få en meningsfylt kveld.

- Skriv godt om klubben, sier Kim Marius Kornerud. - Det er vel ikke lurt å kreve så mye nå, men vi skulle så gjerne hatt en ny ovn, en datamaskin og et nytt stereoanlegg. Men sant å si er vel lokalet i en slik forfatning at det neppe ville blitt godtatt som kantine eller pauserom i en bedrift. - Men i første omgang gjelder det altså å redde klubben, sier Stian Aleksander Andersen. - Så må vi få igjen kveldsbussen, Kjersti Gulbrandsen er sint fordi bussforbindelsen stadig blir dårligere. - Nå går den siste bussen kvart på ni, og det er for tidlig. Så får det være vår oppgave å minne politikerne om nødvendigheten av å drive forebyggende ungdomsarbeid. I det lange løp er det veien å gå hvis det er snakk om å spare penger.

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode