Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 30d08ded31007b812d0f766d31b26a3f

Høili vil flytte fra Lier

Dag Høili er i markedet for å selge eiendommen han kjøpte for 14,8 millioner i 2009. Prisen er nå 35 millioner, skriver Finansavisen i dag.

Europris-arving Dag Høili har pøst penger inn i kjempeeiendommen Bakkemeren i i Lier, men akkurat i det den er ferdig, har han lagt den ut for salg.

- I 2009 var taksten 19 millioner, sier Ketil Koppang, som driver landbruk- og næringsmegling i Sarpsborg. Etter kjøpet har Høili kostet på eiendommen 8-9 millioner.

- Hva vil du tro den er verdt i dag, spør Finansavisen.

- Å tro er noe jeg gjør i kirken på julaften, svarer megleren.

Megler Koppang har solgt nesten 400 landbrukseiendommer og ingen av salgene er blitt stanset av landbruksmyndighetene hittil.

 - Konsesjonsmyndighetene er lite forutsigbare og det er store forskjeller fra fylke til fylke, og Koppang mener myndighetene i Vestfold er mer liberale enn i Akershus og Buskerud.

Salgsprosessen er kommet i gang fordi Høili er kommet i en ny familiestiuasjon, sier Koppang og legger til at han har full forståelse for at Høili ikke vil sitte på eiendommene alene.

Liernett skrev om Høilis flytting til Lier i oktober i fjor: http://www.liernett.no/5013-lei-av-fredrikstad-vil-til-lier

Forrige artikkel:Menneskeverd i sentrumNeste artikkel:422 forsøkte seg, men bare en var best
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 6. juni 2011 08:40: Kirsti Marie Lager Lyngås
Om konsesjonsmyndighetene er mer liberale i Vestfold enn i Buskerud og Akershus vet jeg ikke noe om, men jeg vet at vi behandler sakene etter det samme lovverket; konsesjonsloven.
Landbrukseiendommer hvor det oppføres "innhus" langt over vanlig standard hever taksten på eiendommen og blir for dyr å kjøpe i forhold til mulighetene for inntekt på eiendommen. Det står ikke lenger i noen sammenheng. Personlig ønsker jeg derfor ikke at det oppføres "luksusvillaer" på landbrukseiendommer i Lier.
Som leder i fagutvalget for landbruk- vilt og innlandsfisk i Lier kommune avventer jeg søknaden om konsesjon før jeg uttaler meg noe nærmere i denne saken.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode