Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: af4fb0b4e841329ae702917adf458e2c

Muligheter og inkludering

- Vi inviterer til å diskutere minoritetskvinners møte med det norske samfunnet i kveld, sier Janicke Solheim (på bildet th) fra Lier, og som er leder av kvinnepolitisk utvalg i Buskerud SV.

Møtet starter kl 18 på Union Scene på Grønland i Drammen.

- Vi ønsker å stille dette spørsmålet, sier Sollheim.: Hvilke muligheter og utfordringer møter minoritetskvinner i Norge?

Dette temaet bør være av allmenn interesse; for minoritetskvinner og -menn, politikere, kommuneansatte, alle som arbeider med etniske minoriteter og hver enkelt av oss.

Vi ønsker alle velkommen, til mer kunnskap og forståelse og til fruktbar dialog!


Lierkvinne innleder

Anna Sankei er fra Kenya og arbeider ved NAV i Lier kommune. Hun jobber spesielt med flyktninger, som programrådgiver. Hun har vært medlem i Kontaktutvalget mellom innvandrere og myndighetene og er medlem i Buskerud Innvandrerråd og i Afrikansk kvinnegruppe i Drammen. Sankei er m.a.o. en kyndig representant for minoritetskvinnene.

Carl Hannestad er lærer ved Smedstua Voksenopplæring og har jobbet mange år med et bein i klasserommet og et bein ute på arbeidsplasser. For tiden er han prosjektleder for "Nærhet i storbyen", et samarbeidsprosjekt mellom Alna - Stovner - Bjerke og Grorud bydel, der målet er å motivere innvandrere med liten utdanning til å begynne i praksis.


AGENDA:

- Velkommen

- Anna Senkei innleder

- Carl Hannestad informerer

- Pause

- Dialog

- Avslutning

Inngang kr. 30
Forrige artikkel:Gunnar Langsrud nyter skiføretNeste artikkel:240 km/t gjennom Lier
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode