Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e2d3722c730960e35e65ce26e83c02ff

Går til Santiago i Spania, overnatter i Lier

Susan Legg fra New Zealand er på pilegrimsvandring fra Trondheim til Spania. Etter en natt i pilegrimsherberget fortsatte hun vandringen mot det fjerne målet.

Den nesten 4000 km lange pilegrimsveien fra Trondheim til Santiago de Compostela i Spania går via Lier, og pilegrimsherberget til Kari-Anne og Torgrim Halten er et selvsagt stoppested mellom to lange dagsetapper.

Pilegrimsherberget til Halten blir stadig bedre kjent. Foran hytta (fv) Kari-Anne Halten, Susan Legg og Torgrim Halten.

Susan Legg er ingen nykommer på pilegrimsveiene. I løpet av det siste tiåret har hun gått flere av de kjente pilegrimsveiene i Europa, og i august la hun ut på en av de aller lengste. Torsdag kom hun til Lier, og i dag er hun underveis mot Vestfold. Derfra fortsetter hun over til Jylland og videre mot Hamburg.

Susans hilsen i gjesteboken bekrefter et trivelig opphold.

Hun er klar på at troen er fundamentet for vandringene hennes. – For meg betyr vandring en dialog med Gud, sier hun. Hun vet ikke hvor lang tid hun vil bruke til Santiago. Det er ikke så viktig, mener den erfarne musikklæreren, som overbeviste med Bach på familien Haltens piano før hun overnattet i pilegrimsherberget i hagen.

Forrige artikkel:Skal styrke integreringenNeste artikkel:På landslaget igjen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode