Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Liungen skapte bare halvsjanser mot Åskollen og tapte klart

5. div herrer avd 2

Liungbanen:    Liungen - Åskollen 2     0-5 (0-2)

2 gule kort (ett til hver av lagene)

15 min 0-1, 32 min 0-2,  48 min 0-3,  76 min 0-4 ,  82 min 0-5

Liungen tapte duellene og skapte bare halvsjanser. Når gutta fra Drammen allerede  i 1. omgang var smartere i straffefeltet, ble Liungen bare jagende etter . Fremspillene var upresise. De teknisk gode wingløperne Audun Langård og Hazir Ademi kom aldri skikkelig rundt på kantene. I motsatt ende slet Liungens forsvar med hurtige angrepsspillere. Det ble 0-1allerede etter et kvarter, da en av Åskollen utnyttet lynkjapt en dårlig markering og headet sikkert i mål. Vel et kvarter senere stod det 0-2. Et frispark fra sidelinja ble slått inn i feltet, en hodestuss og vips ned i langhjørnet.

Åskollen hadde nærmest full konroll etter pause. Lange fremspill ble stort sett "mat" for Åskollens forsvar. Foruten nevnte Ademi og Langård, ble også midtspiss Tommy Hyving effektivt stoppet. Midtbanen tapte de fleste duellene og ble tildels fraløpt når Åskollen kom på overganger. Det ble mange overganger. Et par av målene i andre omgang kunne kanskje vært unngått, men Åskollen var totalt dominerende i perioder.

Denne kampen bør Liungen glemme fortest mulig. Riktignok hadde Åskollen et par mann fra A-stallen. I tillegg holdt de fleste andre på laget høy 5. divisjonstandard. Men nå kan man se hvor høy lista er. Laget må heve seg betraktelig om håpet om opprykk skal holdes i live ---

Her en situasjon fra første omgang, da Audun Langård for en gangs skyld fikk rom å løpe i ---

2 kommentarer

Mandag 17. september 2007 22:28: spa/bra er best
Mens Liungen gikk på en smell i sitt toppoppgjør feilet ikke Spa/Bra på bortebane, og vant 5-1 over Vinn Sande. Svært mye skal til om ikke Liers beste lag spiller i 5. divisjon til neste år!!
Torsdag 20. september 2007 03:36: Lier
Her taper Liungen HELE 5-0 mot Åskollen!!! Men Lier gutta tapte bare 3-1! Og Liergutta fikk huden full.. Leser ingenting om at liungen gutta fikk huden full her? Hvorfor det? Fordi Liernett bare følger med på gamlignene i Liungen! Og ikke unggutta litt lengre oppi dalen her ;)

Flere saker fra arkivet

Kamp om opprykk

Vil Audun Langaard og Liungen smile etter morgendagens kamp mot Åskolen 2?

Sjanser for opprykk

Seniorherrene Liungen, Lier, Spa-Bra og Liungens kvinnelag er med og kjemper om tetplasseringer i forskjellige divisjoner i høstsesongen

Det glapp mot serielederen

Lier ble nøytralisert - Åskollen2 til tabelltopp.

Liungen ville mest

Liers sjokkåpnet, men Liungen utlignet raskt og kjempet til seg tre poeng i nest siste serieomgang i 5. divisjon

Det drar seg til i femte

Liungens herrelag med ny kalasseier.

Mistet opprykksjansen?

Åskollen vant sin kamp mot Graabein, og dermed er Liungen tre poeng bak drammenslaget før siste serierunde

Revanseoppgjør på Liungbanen

Vil Audun Langård og de andre spillerne i Liungen smile etter opprykkskampen i lokaloppgjøret på Liungbanen på søndag eller vil Lier stikke kjepper i hjulene

God i femten minutter

Åskollen stoppet Liungens angrep i andreomgang og innhentet ledelsen ved samhandling og innsats

Løp motstanderne i senk

- Viljen var god, men vi var for unøyaktige, sa Liungens trener, Tommy Nordstø, etter at Skrim ble slått 4-1 på Liungbanen i kveld.

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Burde vunnet tosifret

- To fine mål av juniorspillerne Hazir Ademi og Espen Jorami var kanskje det mest positive, da Liungen slo bunnlaget Uvdal 5-2 i kveld

Fortsatt på topp i 5. divisjon

Liungen tok med seg en forventet 4-1 seier hjem fra Numedal mot Uvdal ROV i herrenes 5. divisjon lørdag

Knuste Nybyen

Liungen ledet 7-0 etter en halvtime!

Tapte duellene og kollapset

Liungen ledet 4-2, til det gjenstod knappe 20 minutter, men tapte 5-6 mot Åskollen 2

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Mye å gå på

Det er hovedkonklusjonen etter 2-0 mot Holeværingen i seriepremieren, og Liungen, her representert med målscorer Hazir Ademi, kan bli en vanskelig motstander i 5. divisjon

Slet seg til seier

Liungen slo Åskollen.

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Liungen ubeseiret

Liungens unge lag vant 3- 0 over Åskollen i kvinnenes 3. divisjon etter solid forsvarspill i kveld

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Målfest og tabelltopp

Her jubler banens beste spiller, Audun Langaard, for en av sine scoringer mot DRIM

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Målkalas på Liungbanen

Hvis Liungen kan fullføre to omganger med så god angrepsfoball og med Kristian Bye Andersen (bildet) som en av bidragsyterne, kan det snart lukte 4. divisjon ---

Jublet for tidlig

Her er det nettopp blitt 1-0, men det raknet fullstendig for juniorgutta fra Lier etter pause mot Hønefoss

Ett mål fra semifinale

Både kaptein Lene Ask Johannesen og trener Brede Nybråten var svært skuffet etter den avgjørende kampen mot Hoslelov i dag formiddag under Soccer Festival

Absolutt siste sjanse røk

Liungen styrket sjansene, mens Lier og spillende trener Morten Paasche (her th) er defintivt ute av opprykkskampen

Røk opprykksjansene i dag?

Liungen scoring her holdt dessverre bare til uavgjort mot Hallingdal i ettermiddag

Knallsterk avslutning

To målscorer og banens bestemann Kenneth Strysse kan ta seg en velfortjent slurk etter 5- 0 mot Graabein i siste kamp, og kanskje er det fortsatt opprykkshåp for Liungens seniorer --

Lierlagene med i toppen

Mens Lier og Kim Roger Kristiansen lekte seg til 9-0 på onsdag, vant Liungen knepent 2-1 i går.

Bilder fra seieren

Liungen strålte da Åskollen fikk bank.

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Svakt Liungen fikk bank hjemme

Et tafatt hjemmelag lot Byåsen slippe til mot slutten av kampen. – Byåsen ville mest og vant kampen på det. Vi må ha trua, sa assistenttrener Hasse Svanberg. I bakgrunnen nikket en samtykkende hovedtrener Lena Tyriberget, mens spillerne lå eller satt skuffet igjen på den våte Liungen-banen. Spillerne har all grunn til å være skuffet, selv om det bare er en teoretisk mulighet for at Larvik skal går forbi Liungen på tabellen. Allerede neste helg mot Skeid bør Liungen feie all tvil til side og slå bunnlaget Skeid.

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

Optimisme i Liungen

Liungens kvinnelag kan juble over mange scoringer og ser fram mot det som kanskje blir "finale" mot Kongsberg om 14 dager ---

Liungen banket Fortuna grundig

> -- Vi fikk litt kjeft i pausen og fikk beskjed om å senke skuldrene, sa kaptein Ingunn Sørum etter 7-1 over Fortuna fra Ålesund. Selv om Liungen produserte noe få store sjanser i første omgang, skuffet de både seg selv og hjemmepublikum med upresist og tafatt duellspill. Etter pause vant de duellene og kom rundt på kantene. Kaptein sjøl var i de umulige hjørnet var konstant en trussel for Fortunaforsvaret.

Poengdeling på Tranby

Det var tett og intenst, da lokaloppgjøret mellom Lier IL og Liungen endte 2-2

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Smadret Uvdal/rov

Lier IL i godt driv

Scoret to mål

Tidligere Liungen-spiller Thomas Sørum og Strømsgodset er videre i cupen, mens Åssiden med liungene Thomas Røed, Morten Hagen og Dag Vilhelmshaugen som ventet ble slått ut

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

God debut

Kvalifiseringskampene for eliteserien i Solbergelva endte med to tap for Liungen Futsal i går, men laget vant hele 5-2 mot Mjøndalen, der Tommy Hyving (på bildet) var en av scorerne

Effektive Liungen

Målscorerne Tomas B. Zweidorrf (14) og Peter Grothaug (16) var svært så fornøyde etter en god andreomgang mot Urædd i går kveld.

Klare for toppserien.

Liungen- Skeid 7-0 (4-0) Liungen har hatt det med å sløse bort matchballer. I dag var det tydelig at Damene hadde bestemt seg fra start – Skeid skulle bankes grundig. Telleverket stoppet på 7-0, men det kunne godt blitt mer.

Klasseforskjell i andre omgang

Her scorer Lier IL s Torbjørn Ingebretsen mot gamle lagkamerater under kveldens nabooppgjør

Liungen til topps på tabellen

Liungen løp Skeid i senk og laget målkallass på Voldsløkka i Oslo på lørdag ettermiddag. I perioder så vi Liungen leke med Skeid. De skapte drøssevis av sjanser og fikk stor uttelling. Derfor fikk vi nærmest et ”ishockeyresultat.” Bortsett fra en 5-10 minutters periode i første omgang var Liungen totalt overlegne i tempo, pasningssikkerhet, løpsstyrke og teknikk. – Men vi er ikke alt for høyt oppe, sa trenerduoen Tyriberget og Svanberg. De minner om vårens seriefinale neste helg mot Amazon.

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Overkjøring i 1. omgang

Her scorer Audun Vestmoen ett av sine tre mål, da Spa/Bra viste stor effektivitet mot Drammens Fotballklubb.

Hederlig tap av Liungen

Liungen tapte 0-5 for Røa i dagens Toppseriekamp

Lovende treningskamp

Liungens fotballjenter, her representert med Hanne Sofie Christensen, spilte jevnt med kretsmestrene fra Oslo i helga

Liungens herrelag rykker ned.

Det har noen dager vært klart at Liungens herrer var ferdige i fjerdedivisjon. Nå venter femte, og Hokksund ga dem en tupp i ræva på vei ned. Litt ut i andre omgang hadde vi fått nok – da lå Liungen under med 2 mot 7 mål.

-Tapte fortjent

Det sa trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinner tapte kveldens 3. divisjonskamp 1-3 mot Nærsnes/Åros

Henger med i toppen

Kenneth Strysse (bildet) med sine to scoringer og keeper Kenneth Christiansen har sin del av æren for at Liungen berget tre viktige poeng mandag kveld

Tre tap og en storseier

Her scorer Tommy Hyving ett av sine fem mål av Liungen Futsal sine 17 scoringer under lørdagens kvalifisering

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

Slitekamp ga tre poeng

- Det kunne ha gått begge veier, sa trener Tommy Nordstø etter at Liungen tok sin fjerde strake seier ---

Liungen ble nummer 2

Liungens G93- lag gikk til finalen og tapte.

Mer spennende enn nødvendig

To gavepakker av Liungen gjorde at det ikke ble så lett match. – Vi var veldig fornøyde med 1. omgang, sa trenerduoen, Lena Tyriberget og Hasse Svanberg. – I 2. omgang fikk vi visse problemer i midtbaneleddet da Fart flyttet opp laget. Vi får si at det viktigste var tre poeng i dag. Førsteomgangen var årsbeste, uttrykte en middels fornøyd trenerduo.

Forrykende første omgang

Om man skal benytte en velkjent klisje så var "første omgang verd inngangspengene alene" passende for det hjemmelaget presterte.

Slutt på toppsatsinga?

I dag avgjøres det sannsynlig om Liungen rusler ut av kvinnefotballens 1. divisjon

Liungen mangler struktur

- Han var litt imponert over Liungens innsats i andre omgang, men Klepps trener og drammenser Knut Eriksen (43) syntes Liungen manglet struktur i sitt spill.

Her er nye Liungen

Vi har vært på treningskamp med kamera.

Liungen best i lokalderby

Liungen - Lier (g93) 1-0

Liungenjentene fosser fram

Liungens J-19 vant igjen med sin nye keeper, Verena Sando (18), og seiersrekken fortsetter for klubben Liungen

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Cuptap for Liungen

- Vi tapte for et bedre lag, sa trener Brede Nybråten etter at Liungen tapte 1-5 i for Rapid, Moss i cupen, men allerede på mandag venter nye oppgaver for kaptein Lene Ask Johannesen & co når de skal møte Mjøndalen.

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Liungen til Asker med lua i hånda.

Liungen stilte i dag med nesten like sterkt lag som de gjorde da de spilte jevnt med Asker i fjor. Asker har byttet ut stjernene med ungjenter fra rekruttlaget. Liungen kom fra overbevisende seier i serien, Asker kom fra et sørgelig tap. Du verden for juling vi fikk.

Nye viktige 4.divisjonspoeng

Spa/Bra slo topplaget Hallingdal, mens tremålscorer Tommy Hyving bidro til en svært så trivelig kveld for liergutta på Tranby --

"Close race" i 5. divisjon

Tommy Hyving (her i midten) med sine fem mål bidro sterkt til målkalas på Liungbanen, mens Lier sørget for ett poeng på bortebane og god kontakt med teten ---

Mange fotballtalenter

Liungen med to femtenåringer på laget under ledelse av Kristian Bye Andersen (på bildet) viser stadig framgang --

Flott opphenting

Anders Fossen Nilsen ( i midten), kaptein på Liers G-19 var svært fornøyd med målscorerne Simen Stokke (tv) og Hazir Ademi etter kampen mot Mjøndalen i kveld.

Liungen knuste rivalen Konnerud

Herrelaget med overbevisende seier.

Referat Team Liungen - Skarphedin

Team Liungen - Skarphedin

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

Imponerende innsats

Martine Kasta, Maria Ruud og Maria Toverud og de andre juniorene i Liungen, spilte jevnt mot et svensk topplag i 2. divisjon i ettermiddag, men røk ut i 16-delsfinalen i Gothia Cup i kveld

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

God debut og strålende laginnsats sikret tabelltopp

Det var veldig kontakt med forsvarsfireren foran meg, sa en strålende fornøyd Lill-Yvonne Karlsen like etter debuten for Liungen på lørdag ettermiddag. Den tidligere Kolbotn-keeperen var en av mange spillere som vant duellene mot Amazon fra Grimstad. Aggressive angrepsspillere, med kaptein Ingunn Sørum som en klar ener med sin tre scoringer og hurtige løp, sørget igjen for målfest.

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

Årsbeste av SpaBra

Liers beste fotballag kom seg bort fra bunnplassen etter en spillemessig god førsteomgang på fredag, og som vanlig scoret Morten Hagen -

To strake tap

Selv om Ingunn Sørum scoret tre mål, ble det et nytt tap for Liungens sjuerlag

Far og sønn på samme lag

Tommy Hyving har fått med seg pappa Tom Petter Hyving (bildet), som spilte på Vålerengas elitelag på syttitallet, på Liungens futsallag --

Spa/Bra – Hallingdal 3-0

Hardt arbeid og til tider flott angrepsspill bidro til 3-0 (1-0 ved pause) og tre viktige poeng for tabelltoer Spa/Bra mot tabellener Hallingdal på Lier Stadion fredag kveld. Ronny Deila (bildet) var en av mange solide spillere.

Opprykk i år?

Arild Juvik, assistenttrener i en av distriktets største fotballgrupper, røper optimisme etter at A-laget fra Tranby avsluttet vårsesongen med uavgjort i går kveld.

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Futsalgutta innfridde

- Liungen IF futsal fikk en god åpning i 1. divisjon med to seire og en uavgjort, rapporterer Ketil Verpelstad ( på bildet)

Hat trick var ikke nok

Trass i tre scoringer måtte Jesper S. Johansen (tv) og Sylling gi tapt for Liungen og keeper Christian Fredrik Aaby ---

Gode enkeltprestasjoner avgjorde

Liungen-Larvik 4-1 (3-1 ved halvtid).

Fomlet i forsvar

De første 20 minuttene og tre baklengs snøt publikum for spenningen. Røas rutine og Liungens manglende tøffhet i egen sone avslørte klasseforskjell.

Mer fotballjubel til uka?

Flere av fotballagene i Lier spiller svært viktige kamper om opprykk kommende uke

Liungen rykker opp!

Larvik – Liungen 1-4 (1-2) Det er fortsatt teoretisk mulig at Liungen ikke rykker opp, men da skal utrolig mye rart skje. Liungen må tape alle sine siste kamper, og Larvik må vinne alle sine. Liungen har i tillegg mye lettere kampprogram. Dette var matchballen, og Liungen innfridde.

Forsvaret sovnet i 1. omgang

Den elendige første omgangen ødela nok en gang for Liungen etter 1-4 mot Sandviken ved pause.

Hjemmeseier for Liungen

Liungen vant 5-2 (3-1) hjemme mot Ådal mandag kveld

Nytt stort tap

- Ingen god kamp av oss, sa lagleder Geir Kristensen (bildet th) etter at Liungen hadde tapt 0-7 mot Trondheims-Ørn.

Nytt kalastap for Liungen

Bra med i første omgang - så sank Liungen som en stein.

Andreomgangen ødela for Liungen

Liungen hang med i en omgang mot et ordinært lag fra Røa. Fjorårets dobbeltmester var slettes ingen umulig motstander denne fine oktoberdagen. Uavgjort ved pause tente håpet om fortsatt kontrakt både hos spillere og hjemmepublikum. Men uheldig keeperspill og et tafatt hjemmelag i andre omgang ga Røa lett spill. Selv en gavepakke av et straffespark i kampens sluttminutter ble misbrukt.

Framgang defensivt

- Liungen gjorde det vanskelig for oss i 1. omgang, sa Hege Riise (37), Team-Strømmens spillende assistenttrener etter at laget hennes omsider sikret en 3- 0 seier.