Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Bedret tabellposisjonen

- LiungeneTam Hoang Le (på bildet) , Kinni Grewal og Ole Christian Christianen, og Mergim Hereqi har mye av æren for Lier Futsals seks poeng i går.

Her er rapporten fra lagleder Ketil Verpelstad:

Lier Futsal- Nesjar Futsal 3-2 (1-0)
1-0: Kinni Grewal, 2-0: Mads Ryghseter, 2-1, 3-1: Mergim Hereqi, 3-2.
Gult kort: Deyvidas Augustinovicius
 
Lier Futsal- Solør 2 9-5 (4-1)
0-1, 1-1: Ole Christian Kristiansen, 2-1 Mads Ryghseter, 3-1: Mergim Hereqi, 4-1: Kinni Grewal, 4-2, 4-3, 4-4, 5-4: Grewal, 6-4: Kristiansen, 7-4: Kristiansen, 8-4: Kristiansen, 8-5, 9-5: Thomas Torgersen.
Gult kort: Mergim Hereqi

Nesjar ledet 1. divisjon, mens Lier har hatt en litt tung start på sesongen før søndagens kamper. Det hadde ingentingå si da Lier og Nesjar møttes til dyst.
 
Begge lag åpnet forsiktig, og Lier trillet ball på egen halvdel for å lokke Nesjarguttene fram. Det tok noen minutter før Nesjar beit på Lier-taktikken. Og ble hardt straffet. Mergim Hereqi trer ballen gjennom til Kinni Grewal som elegant vipper ballen over og forbi Nesjar-keeperen og spaserer ballen inn i mål. 1-0 til pause. Lier starter 2 omgangen med å doble ledelsen på en frekk kontring. Nevnte Hereqi og Mads Ryghseter kombinerer fint før sistnevnte enkelt kan sette inn sitt første for dagen. Nesjar reduserer, men Lier "tankspiller" på topp Hereqi hamrer inn 3-1 etter nok en kjempekontring av Lier. Nesjar reduserer mot slutten. Selv om begge lag har gode muligheter til å endre på resultetet vinner Lier fortjent 3-2.
 
-I dag var vi gode. Vi spilte rask, teknisk og  god futsal i dag. Dette var moro. Dette var en lagseier, men vår keeper Tam Hoang Le og Mergim Hereqi var ekstra gode mot Nesjar, sier kaptein Ole Christian Kristiansen i en kort kommentar etter at seieren var i boks.

Mot Solør 2 måtte Deivydas Augustinovicius stå over etter å ha pådratt seg gult kort mot Nesjar. Med kun seks spillere på rullering måtte Lier slite for seieren. Sølør tar ledelsen men Lier svarer raskt da Tranbygutten Kinni Grewal serverer Ole Christian Kristiansen på sølvfat. Mergin Hereqi står så for to målgivende og en superscoring og Lier leder 4-1. Lier begynner å bli slitne og slapper litt av. Det utnytter rekruttlaget til eliteserielaget Solør. Tre raske scoringer og plutselig står det 4-4. Lier henter fram de siste kreftene ledet av kapteinen Ole Christian Kristiansen. Grewal fører Lier i en ny ledelse før Kristiansen gjør hattrick til konfortable 8-4. Guttene fra de dype Hedmarksskoger reduserer kun en gang før Thomas Torgersen fastsetter til 9-5 seier til Lier.

- Vi blir slitne når vi kun har to innbyttere på rullering, men vi reiser oss stort og avslutter med stil, sier Lier kaptein Kristiansen etter at dagens andre seier var et faktum.
 
 
Lier Futsal har nå sanket 10 poeng på 8 kamper og har bedre heng på teten. Nesjar leder 1. divisjon avd 2 med 19 poeng. 
Dette var siste futsalrunde i 2011, men når futsalsirkuset starter opp igjen i 2012 er det Drammenshallen som er arena lørdag 14. januar. Lier skal da møte Oslo-lagene Grüner og Oslo Hvit og Rød.
 

Flere saker fra arkivet

Imponerte igjen

Forsvarsspiller Deivydas Agustinovicius (her nr to fra høyre) sørget for fire scoringer for Lier futsal i helgens to kamper.

- Ekstra moro å spille

Det sa firemålscorer Mergim Hereqi etter at Lier futsal hadde satt Skeid grundig på plass.

Mistet poeng i Oslo

- Vi tapte mot et bedre lag, men det er selvsagt surt å gi fra oss ledelsen, sa Kinny Grewal (på bildet) etter at Lier futsal tapte kampen mot Oslo City.

Lokale stjerner på plass

Tranbykvartetten Mads Hansen (på bildet), Ole Chr Kristiansen, Stian Solberg og Kinny Grewal spiller for Lier futsal i kveld.

God serieåpning

Keeper Tam Hoang Le gjorde to kamper for Lier futsal i Oslo i helgen.

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Slo tilbake

Ketil Verpelstad, Ole Chr Kristiansen og Deivydas Augustinovacius og Lier futsal kunne glede seg brakseier over serielederen i siste kamp i helgen.

Full pott

Mads Hansen var en av måscorerne, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon lørdag

Nesten oppløst, men klar likevel

Ole Chr Kristiansen har tatt over hovedansvaret for Lier futsal og får med seg med Strømsgodsets Kinny Grewal (på bildet) og flere kjente spillere.

Klar for nasjonal playoff

- Vi har nådd begge målene vi satte for denne sesongen, sier en fornøyd Ketil Verpelstad i Lier futsal

- Mye å rette på

Det sa Ole Christian Kristiansen (i midten med Ketil Verpelstad tv og Deivydas Augustinovicius) etter helgens kamp for Lier futsal.

Lier futsal variable

Tommy Hyving var en av målscorerne i den siste helga før nasjonalt play-off, men laget må skjerpe seg før de avgjørende kampene --

Tabelltoer så langt --

- Vi er med i kampen om playoff for eliteserien, mener Tommy Hyving (bildet) i Lier futsal etter helgas kamper i Horten --

Jakter nye poeng

Kenneth Strysse er en av spillerne som er tilbake på Lier futsal i helga.

Skuffet etter to tap

- Lier Futsal sliter med å få flyt i spillet, sier lagleder Ketil Verpelstad

En spennende tropp

- Espen Røisland og Stian Solberg på neste års Adeccoligalag Asker og lillestrømspiller Mergim Hereqi, tidligere Strømsgodset, er blant årets nye spillerne i seriepremièren på lørdag, sier Ketil Verpelstad (på bildet), leder i Lier futsal.

Full pott i helgen.

Keeper Tam Hoang Le kan glede seg over at Lier futsal kjemper i toppen av 1. divisjon.

Henger med i toppen

- Vi er litt slurvete i perioder, men det positive er at vi nok en gang er ekstremt gode i kontringspillet, sier Lier futsals firemålscorer Ole Christian Kristiansen ( her nr to f.v.) etter helgens kamper.

Strålende futsaldebut

Det 17-årige keepertalentet Martin Lyhus Gundersen spilte to prikkfrie kamper da Lier futsal vant sine kamper i Drammenshallen på lørdag. Laget nærmer seg toppen i 1. divisjon.

Flere forsterkninger

Liungen Mads Hansen (på bildet), kaptein på Mjøndalens lag i 1. divisjon og Strømsgodsets lovende forsvarspiller Lars Sætra spiller for Lier futsal kommmende lørdag.

God sesongåpning

Lier futsal slo Vålerenga 8-7 i en treningskamp i Drammenshallen fredag kveld.

Sikter mot nasjonalt playoff

Det sier en smilende Ketil Verpelstad, primus motor for Lier Futsal, etter at det ble full pott i 2. kvalifiseringsrunde lørdag i Tranbyhallen

Usikker fremtid for Lier futsal

- Futsal blir nedprioritert, selv om spillerne vet hvilke helger kampene spilles allerede i november. Det er for dårlig, sier Ketil Verpelstad som har ledet laget i fem år.

Forsvarsfeil og sjansesløsing

Til tross for to scoringer må Lier futsals angriper Edvin Blazys finsikte skuddfoten i neste runde -

Helsvart helg

Det var ikke mye som stemte for Lier futsal i helga, selv om Edvin Blazy scoret tre mål i den siste kampen i Stangehallen.

Møter eliteserielag i helga

- Nå gleder vi oss bare til å komme i gang, sier Ketil Verpelstad i Lier futsal.

Tøffe playoff-kamper

- Vi møter nok sterke lag fra Østlandet og Trøndelag, forteller Tommy Hyving i Lier futsal.

Tre tap, men nyttig likevel

Det mener Ketil Verpelstad etter futsalåpningen i Horten i dag.

God start for futsalgutta

- Vi en utrolig god følelse etter kampen, sa en smilende Ketil Verpelstad etter en av seirene i seriestarten på lørdag.

Poeng på lørdag?

- Lier Futsals tropp er ennå ikke klar. Men i Drammenshallen kommer vi til å stille med spennende spillere fra Lier og Drammensområdet, rapporterer Ketil Verpelstad som er spillende trener og lagleder.

Mager poenghøst

- Det meste gikk mot for Lier futsal på lørdag, konstaterer lagleder Ketil Verpelstad.

Snudde 0-4 til 6-4

Edvinas Blazys ble toppscorer, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon på søndag.

Klare tap for Lier futsal

- Vi tok ikke vare på muligheten vi hadde i et utstillingsvindu som playoff er, oppsummerer toppscoreren Tommy Hyving --

Seier og tap for futsalgutta

Edvin Blazys ble matchvinner i den første kampen i går, mens kontroversielle dommeravgjørelser preget den andre kampen.

Innfridde i åpningskampen

Målscorerne Edvin Blasysl, Ole Christian Kristiansen, Tommy Hyving og Kim Kristiansen sørget for til sammen sju scoringer, da Lier futsal vant en klar seier i dag formiddag.

Avluttet med seier

Toppscorerne Edvin Blazys (17 mål) og Jon Brenden (18 mål) bidro sterkt til en god sesong for Lier futsal.

Knepent tap og storseier

Det er mye å forbedre både offensivt og defensivt er konklusjonen etter seriestarten for Lier futsal, der Edvin Blazys (på bildet) ble en av toppscorerne.

Prøver å forsterke laget

Mads Hansen, Mjøndalen (th på bildet), kjent som den raske midtbanespilleren med fjorårets raid som ble kåret til årets scoring, og tidligere lagkamerat Rudi Holomann ( i midten) er kanskje med i et par av kampene i playoff neste helg om plass i eliteserien --

"Bare" uavgjort på Jevnaker

- Vi har mye å ta tak i, på lørdagstreningene fremover skal vi terpe på roller innenfor vårt spillemønster, mener trener Preben Krogh-Jacobsen (trenerkollega Hans Petter Fuglerud tv), etter juniorenes kamp onsdag

Kan smile igjen

- Vi er tilbake på vinnersporet igjen, konstaterer Ketil Verpelstad i Lier futsal.

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Hevet seg mange hakk

Det sier Ketil Verpelstad og framhver spissen Tommy Heving (på bildet) i sin rapport etter kvalikkampene til Liungen Stars på lørdag

Håper å innfri

Det sier Ketil Verpelstad i Lier futsal før lørdagens kamper i Tranbyhallen.

Tøft mot Vestfoldlagene

- Larvik og Sandefjord er i samme klasse som Horten Futsal, sier Eivind Haugan (th), en av spillerne som er i aksjon for Liungen Futsal kommende lørdag

Lier Cats i tøff kamp

Liers innebandylag (her representert med Marita Kristiansen) spilte 3-3 mot Akerselva på søndag, og med seier i siste kamp blir det andreplass i 1. divisjon.

Tre tap og en storseier

Her scorer Tommy Hyving ett av sine fem mål av Liungen Futsal sine 17 scoringer under lørdagens kvalifisering

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

Sjansefattig og poengtap

Lier tapte duellene i sin andre hjemmekamp mot et ordinært vestfoldlag

To tap og en uavgjort

- Men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009-/2010-sesongen, sier spiller og lagleder Ketil Verpelstad ( bildet) i Liungen Futsal

Futsalfest i Sylling

Ketil Verpelstad, lagleder for Liungen futsal, ønsker publikum velkommen til kvalifisering i Syllinghallen lørdag

To seire er målet

- Liungen Stars reiser til Sandefjord lørdag for å spille tre kamper i 2. runde i kvalifiseringen til eliteserien, forteller Ketil Verpestad (th) til Liernett

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Uanmeldt dopingkontroll

Tre Liungen-spillere måtte til dopingkontroll etter futsalkampen mot Larvik. - Overraskende, uttalte Tommy Hyving (på bildet) som var en de seks spillerne som ble plukket ut

Full pott i helga

- Liungen futsal kjemper nå om om de to playoppplassene, forteller Ketil Verpelstad

Hat trick på Føyka

Tre mål av Tommy Hyving var ikke nok til tre poeng til Liers A-lag --

Til NM-sluttspill

- Det er klart etter at det ble "walk over", fordi motstander Holmlia har trukket seg fra dagens cupkamp i Tranbyhallen, forteller Ketil Verpelstad i Lier futsal.

Syllings A-lag i medgang

En smilende trener Øyvind Nilsen håper på fine lokaloppgjør mot et fremgangsrikt Lier og opprykkslaget Spabra 2.

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Suverent best

Kristine Kirkeng var en av målscorerne, da Liungens sjuerlag tok sin femte seier på rad mandag kveld

God juleinnspurt

Med hele sju scoringer på de to siste kampene har Vibeke Lundbekk (på bildet) bidratt til at Lier Cats har vunnet sine to siste kamper i 1. divisjon.

To liunger på elitelag i 2011?

Liungen Thomas Sørum kan smile etter en stor sesong i FKH og gleder seg over fremgangen til sambygding og kamerat Mads Hansen som kan bli lagkamerat.

Lierlagene med i toppen

Mens Lier og Kim Roger Kristiansen lekte seg til 9-0 på onsdag, vant Liungen knepent 2-1 i går.

Seieren som smakte

Alt tyder nå på at Sylling G 14 med storscorer Steffen Sutherland beholder plassen i 1. divisjon.

Revansjerte vårens oppgjør

Spa/Bra tapte 1-4 mot Eidskog på hjemmebane i mai. I dag vant de 4-1 mot samme lag på bortebane.

Uavgjort for Lier Cats

- Lier Cats lå under 1-3, men kom mer med i kampen, og vi klarte 3-3 til slutt, rapporterte Ingunn B. Sørum til Liernett

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Klar for ny sesong

- Noen spillere har takket for seg og nye er kommet til, men grunnstammen har bestått, forteller Ketil Verpelstad (bildet), pådriver for Liungen IF Futsal

Futsalgutta innfridde

- Liungen IF futsal fikk en god åpning i 1. divisjon med to seire og en uavgjort, rapporterer Ketil Verpelstad ( på bildet)

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

Liungen ville mest

Liers sjokkåpnet, men Liungen utlignet raskt og kjempet til seg tre poeng i nest siste serieomgang i 5. divisjon

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Lier Cats ble seriemestere

Cats knuste Drammen og vant andre divisjon i innebandy.

Sandviken - Liungen - Live

Liungen banket Sandviken - Første gang på tabelltopp!

Seiersfest på klubbhuset

Fotballformann Leif Helge Røed (tv), trener Morten Påsche ( i midten) og oppmann Øyvind Ustad, tre sentrale personer bak opprykket hadde all grunn til å feire opprykket søndag kveld --

Fortsatt ubeseiret

Lier Cats holder fortsatt kontakt med teten i kvinnenes 1. divisjon i innebandy

Tøffe utfordringer

Etter bare den ene scoringen av Spa/Bras kaptein Martin Wøien Gilhuus og et skuffende tap mot bunnlaget Modum, er serielederen neste motstander -

Sølv er ikke nederlag

-Sinnsykt bra, ropte Bjørn Andenæs, treneren for Lier Cats, etter at laget hadde sikret andreplassen i innebandyens 1. divisjon i ettermiddag

Dommeren i fokus

Denne situasjonen oppstod gang på gang under kampen mellom Spabra og IBK i dag.

Slo Odd i serieåpningen

Trener Johnny Pedersen (bildet) kunne smile etter at Lier G 16 vant 3-2 i første kamp i Interkretsserien

- Det snur nok

- Det sier den optimistiske lederen av innebandylaget, Lier Cats, Renate Solbakken (på bildet), etter bare èn seier i høst --

Nye fotballseire

Verken Samarbeidslaget, juniorlaget til Lier/Liungen og Liers unge kvinnelag kan nå tabelltoppen i høst, men vant igjen torsdag kveld

Liungen nærmest seieren

-- Det var surt å misse på de store sjansene, sa kaptein Ingunn Sørum etter 1-1 mot Kattem i toppkampen. Nok en gang var det veteran som var Liungens farligste våpen mot et til tider velspillende og teknisk godt trønderlag. Spillemessig var Kattem best i førsteomgangen. derfor var det ikke ufortjent at var føringen da. I andreomgangen var Liungen klart best og hadde de fleste og farligste sjansene.

To seire og ett tap

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Lier Cats var effektive

- Dette var en meget god start på det nye året, rapporterer Ingunn B. Sørum (på bildet) etter dagens seier.

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Rutinen avgjorde

Keeper Gabor Valo var veldig god, da Spa/Bras fotballgutter ble hardt presset etter utvisningen i kampen mot en av opprykksfavorittene i kveld.

Edvin berget ett poeng

Spabras effektive spiss kan ta frispark også.

Imponerende innsats

Hedda Edsberg Stadheim på Sylling volley Gutter 15 var godt fornøyd med resultatene i Blindheimcup i Ålesund i helgen.

Full pott for lierlagene

Her blir Christer Pedersen matchvinner for Spabra på Stoppen i dag. Og Syllings A-lag sørget for målfest i hjemmedebuten i 5. divisjon.

Bra avslutningskamp

Spa/Bras Kim Kristiansen scoret etter dagens fineste angrep i dag -

- Det vippa ikke vår vei

Tidligere fotballspiller Ingunn Sørum var skuffa etter at det glapp for Lier Cats mot Gjøvik i ettermiddagens 1. divisjonsoppgjør i innebandy i St. Hallvardshallen

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Gledelig seier

Nicolay Granum var en av flere som spilte stort utover i kampen for St Hallvard i går.

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Tok bølgen

Liers G-13 lag laget målkalass i den første kampen, mens de andre lagene måtte avgi poeng i søndagens kamper i Norway Cup

Bytter moderklubb

Liungen Stars Futsal deltakelse i årets 1. divisjon, i regi Norges Fotballforbund, er endret til Lier Stars Futsal.