Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2dfc10fbecf7b4a8b796f5001112d02d

Klar til avgang for stavgang

Stavgangsgruppa har sin første tur etter vinteren tirsdag 17. april.

Lier frivilligsentral samarbeider med Lionsklubbene i Lier om turene, og Lions stiller med turledere. Turene går i Lier og omegn.

Dette er en fin måte å bli bedre kjent i Liers turområder, samtidig som det er sosialt og hyggelig å gå sammen med andre. Alle kan gå i sitt eget tempo og man kan gå med og uten staver. Det blir pause underveis og det er lurt å ha med seg sitteunderlag og noko attåt.

Det vil bli turer hver tirsdag framover med oppmøte ved Meierigården i Lierbyen. Turene er gratis og er et tilbud til folk i alle aldere. Første tur starter kl 17.30 tirsdag 17. april. Siste tur før sommeren er 19. juni og første tur på høsten går tirsdag 14. august.

Koser seg med kaffe og kaker

- Vi er en fin gjeng, sier Nunna Haverstad (nr to f.v. på bildet øverst) som har deltatt siden stavgangsgruppa startet for ti år siden. Nå er gjengen klar for en ny sesong.

79-årige Nunna forteller at hun har gått på tur med så og si den samme gjengen ukentlig sommerstid i snart ti år. I fjor ble det 18 turer. 11 frivillige fra Lions har hatt ansvaret for og har stilt opp som turledere og guider. Dette er et tilbud som ca 20 turglade deltakere har benyttet seg av. Stavgangsgruppa har besøkt flotte turområder og flere kulturminner i bygda.

- Bortsett fra turlederne er det bare damer, så skriv det at vi ønsker oss flere menn med, oppfordrer Nunna. - Mannen min var med, for inntil et par år siden, men måtte han gi seg på grunn av problemer med et kne. Men nå håper jeg at han blir så bra at han kan bli med på andre turer i hvert fall, sier hun.

Damene er ikke sammen ellers i uka, men Nunna innrømmer at hun har fått mange gode venner gjennom årene. -  Vi går ut på julebord sammen hvert år, det er blitt en tradisjon, sier hun. Foruten trimmen er det det veldig sosialt. - Og så kommer vi til mange fine steder i Lier, understreker Nunna. Nå gleder hun seg til nye turer.

NB. Turene er gratis og er et tilbud til folk i alle aldre.

Frivilligsentralen minner også om Seniorkaféen Meren i dag - onsdag kl 12. Rolf Ødegaard kommer og underholder.

- Skal vi ta en hvil? (Fra en tur i området ved Nordal i fjor)

Fin utsikt over bygda fra Nordal.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode