Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 948a87a1822f7ef53fc8a626a12bfc04

Solist på dansegalla i mars?

Allsidige Therese Ege fra Tranby er solist på en danseband-cd som slippes i Sverige i dag.

" Kom sett deg hos meg" er tittelen på Thereses første singel. Therese har vært spilt på både NRK1 og forskjellige lokalradioer. Singelen er skrevet av tre av Sveriges beste låtskrivere og er spilt inn inn hos Martin Klaman i Wet Room Studio i Stockholm. I presseomtalen heter det, blant annet,  "at hun skyter fart inn i på det norske dansebandmarkedet".

I Sverige kommer melodien med på en samle-cd  i dag. Lytt på spor 17 med Therese! Hun er sannelig i godt selskap, der både Bonus, Barbados, Elisabeth Andreasson og Gamblers har vært med på tidligere samle-cd`r  i denne serien ----

- Den har kostet meg 10 000 kroner, sier Therese med et smil. - Du vet musikerne må jo ha sin lønn. Men den ble spilt inn på bare to timer, så det gikk jo greit.

Therese er nok ukjent for mange liunger. Hun var med i gruppa "Up with people" som 25-åring. Gruppa turnerte både i USA og i Europa. - Vi bodde privat, så vi ble godt kjent med folk og kultur.

Therese var faktisk "stand in" for Katie Melue under prøvene for Fredskonserten i 2005. Hun sang derfor med Kringkastingsorkesteret.

- Jeg liker å synge både ballader og gospel, sier den allsidige 32 åringen. Ja, hun er virkelig allsidig. Hun har ledet Trabagos på Tranby. Minigospelkoret består av barn i alderen 8-13 år. Og før jul har hun bistått Nordal skole i innøvingen av julespill, der hennes pianoferdigheter har vært til god hjelp. På Nordal skole er hun godt kjent. Hun var elev der i seks år. Og mor Bjørg er fortsatt lærer der.

Hun synger også i Operakoret i Drammen, der hun bor.

Hun er utdannet massasjeterapeut. Derssverre har hun selv pådratt seg yrkeskade gjennom jobben. Det ble ofte langt mer enn de obligatoriske 20 timene på jobb. Derfor ble hun langvarig sykmeldt. Hun ser det som håpløst å gjenoppta sin yrkespraksis. Men hun vil begynne i helt ny jobb på nyåret. Men sangstemmen ønsker hun å utvikle videre. - Den svenske dansebandmusikken tiltaler meg. Den ligner mer på pop. Og artistene er veldig dyktige.

Man kan lese mer om denne musikken på: www.heartband.info/danseparlost5.htm
 
Hva med å invitere denne lokale artisten til å delta i dansegallaen I St. Halvardhallen i mars?

 
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 9. januar 2007 13:47: Kirsten
Supert Therese! :o) Stå på videre. Varm lykkeønskning fra gammel nabo. Varm klem fra Kirsten
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode