Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b5fcbc49f11e886cb2e85d55704a0812

Vennskap som pleies

Glenn Solberg og danske Søren Stryger spilte proffhåndball sammen i Flensburg. På lørdag ble det spilt "dobbeltlandskamper" i fotball der også sønnene Magnus (tv) og Mads Carl spilte

Det ble ikke bare et møte mellom Glenn Solberg og Søren Stryger, og deres sønner, men også 2003 -lagene i klubbene Spabra og Køge (like utenfor København).

 - Det var Søren Stryger som gjerne ville komme til Norge med sine «drenge» i Køge (like utenfor København,) forteller Glenn til Liernett. 100 personer i busser via danskeferja til Oslo på dagstur, sier Glenn med et fornøyd smil.

Det ble spilt seks kamper mellom de yngste som var fordelt på tre lag (Norge 1, 2,3 mot henholdsvis Danmark 1,2 og 3). Til slutt ble det en "oldboyskamp" mellom pappaene. 
Mellom kampene var det lunsj med kaker kaffe.

Søren Stryger takket sin norske venn for at hans danske drenge hadde fått så flotte opplevelser. - De vil ikke glemme denne turen. At Køge vant de fleste kampene betyr mindre i den sammenheng, uttrykte Stryger.

 - Jeg vil bare takke dere alle for innsatsen i går! Barna er heldige som har en foreldregjeng som dere, repliserte Glenn Solberg til foreldrene til SpaBra 2003. Han takker så mye til Søren som tok initiativet til denne dagen på Stoppen.

 - Det ble en kjempedag for små og store! Herlig innsats, slår Glenn Solberg fast. - Mange spennende og morsomme kamper, mange gode kaker, deilig frukt, god kaffe og saft og fine partytelt, uttrykker han og tror barna storkoste seg i nye landslagsdrakter. - De spilte fremragende fotball!

Solberg takker sine danske venner. - Nå er det bare å planlegge tur til Köge hvor vi skal spille kamp to av "dobbeltlandskampene"

Ellers sender Solberg med en hilsen, der han gir uttrykk for en ekstra god bedring til Robert som måtte på sykehus og som fikk brudd i kragebenet etter et strålende raid på siden..og en stygg takling av "Agger"!! (Glenn Solberg har den dansk forsvarsspilleren i Liverpool i tankene når han sier det på denne humoristiske måten)

Her er de to lagene fra Sparta Bragerøen samlet. Smågutta heter; Christian, Mathias , Simen , Louie , Magnus , Ola A ,Philip M, Thomas R, Sebastian JF, Martin , Pardip , Sigurd , Henrik SB, Niklas, Einar, Sebastian O, Philip P, Amund, Linus, Mustafa og Amadeus (Foto: Spabra).

Det var norsk og dansk forbrødring på Stoppen på lørdag.(Foto: Spabra).

Bildene under: Danske Carl Gustav var stadig på farten og var et stadig uromoment for Spabraforsvarere som man kan se på bildeglimtene fra Stoppen. (Alle fotos: Torger Almaas).

1/6 (dsc_0486.jpg)
2/6 (dsc_0487.jpg)
3/6 (dsc_0488.jpg)
4/6 (dsc_0490.jpg)
5/6 (dsc_0492.jpg)
6/6 (dsc_0494.jpg)
Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode