Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Brannbiler i Drammen

VG har satt fokus på standarden på brannbiler og bredskap i Norge i dag. Og det er ille.

Jeg gikk inn og tittet litt på faktaopplysningene om hvordan det står til i Drammen interkommunale brannvesen, og det er ille. Snitt alderen på bilene, i et antall av 46 stykker, er 10,3 år. Og ekstra ille er det her i Sylling, hvor vi har en brannbil fra 1998 modell som visstnok er kjøpt brukt. Og på toppen av det hele, så er mannskapene på stasjonen her i Sylling frivillige mannskaper som har som en ekstrajobb å være brannmenn. Men jeg spør: Hvordan er det med utdannelsen til disse mannskapene? Er det noe av den som for eksempel er utdannet røykdykkere? Og hvor lang tid er forventet tid som går fra alarmen går til de er fremme ved stedet det brenner, eller en annen ulykke? Og hvor lang tid går det før det kommer forsterkninger fra Drammen?

            Jeg stiller disse spørsmålene på bakgrunn av det som skjedde 22/7 i fjor. Jeg sier ikke at noe slikt vil skje igjen, men det kan skje en annen type katastrofe som krever et brannvesen fullt på høyde med det beste vi ha i landet, for eksempel slik som i Oslo. Og det er helt riktig, som det står i en artikkel i dagens VG, at politikerne i så å si alle kommuner gambler rått med sikkerheten til innbyggerne i sin kommune, og gir blaffen i hva slags tilstand det kommunale brannvesen er i for tiden. For de tenker: Det skjer ikke her, det skjer alle andre steder, derfor gjør de heller ikke noe med brannvesenet sitt. Men jeg vil gjøre oppmerksom på at et kommunestyre samlet, kan bli straffrettslig ansvarlig for en katastrofe fordi man ikke har et tilstrekkelig brannvesen og sette inn. Hva da?

            Jeg gjør oppmerksom på at bildet av den gamle brannbilen i denne artikkelen ikke har noe med saken min å gjøre, det er bare ment som en illustrasjon hvor ille det er i landet vårt.

9 kommentarer

Onsdag 12. desember 2012 20:18: Morten
hva med denne på sylling og samme i sande

http://www.egenes.as/news.asp?id=9705
Onsdag 12. desember 2012 22:01: Sylling
Trur ikke du skal være så kritisk til mannskapene i Sylling! Det er flere brannmenn som har tatt grunnkurs for deletidsbrannmenn og de fleste har røykdykkerkurs! Utrykningstiden kan selvfølgelig variere men det er sjelden det tar mer enn 7-8 minutter fra alarmen går til de har rykket ut.

Hvor lang tid det tar før assistansen fra Drammen er noe som avhenger av hva som skjer i Drammen. Hvis de er ledig i det alarmen går vil jeg si at det tar 15-18 min ca.

Så istedenfor å våre så forbanna kritisk syntes jeg du kan være litt positiv til den jobben frivillige brannmenn gjør! Dette er mennesker som har dette som ekstra jobb på fritiden, mange av dem bruker også fritiden sin til å ta kurs for å være best mulig forberedt på forskjellige hendelser! De har også flere øvelser sammen med hovedstasjonen i Drammen vært eneste år.
Onsdag 12. desember 2012 22:17: håkon andersen
bra skrevet Sylling, kan også fortelle at mannskapene i Sylling var det FØRSTE frivillige brannvesen her i NORGE som fikk ta ibruk hjertestarter. det etter og ha hatt en grundig opplæring av lege og proffe innstruktører fra Norsk luftambulanse. Gutta i Sylling har faktisk også reddet liv med den.herr Fjellman burde også innhente opplysninger fra brannvesenet istedet for og gå til media og skrive kritiske artikler om en flott gjeng som gjør en utrolig fin og god innsats med og være med som frivillige mannskaper
Onsdag 12. desember 2012 23:48: Sylling 2
Herr Fjellman, du er jammen en utrolig mann!
Vet du noe om en brannbil fra 1998 er ille, det er fullgodbrann bil eller ei?
Hva er det du tror om de som er deltidmannskaper i Sylling? Tror du virkelig at de ikke kan utføre en jobb som brannmanskaper, hjertestarter osv , fordi de ikke har, dette som heltidsjobb. Godt du har troen, på innbyggerne i lokalsamfunnet ditt!
Hvorfor tok du ikke en tlf. til DRBV, en av de bedere brannvesnene i Norge faktisk. Da hadde du fått svar på alt, du synser og tror noe om!
Hvis du skulle trenge hjelp en gang så kommer det FRIVILLIGE mannskaper med stor kompetanse, erfaring og en fullgod brannbil, husk det!
Utrykkningstiden i Sylling ligger vel på 7-9 min, men det er kanskje ikke bra nok for deg!
Få deg en leilighet i Drammen i nærheten av Langesgt., kortvei til heltidsmannskaper og nye biler!
Nå er det dessverre slutt på Lierposten snart, men de frivillige i Sylling brannvesen, vil fortsatt stå på.
Torsdag 13. desember 2012 09:12: Sylling 2
Beklager, det er Liernett som dessverre legges ned, ikke Lierposten!
Torsdag 13. desember 2012 11:00: Redaksjonen, Torger Almaas
Det er helt korrekt det Håkon Andersen skriver. Sylling Brannvesen har reddet liv. Se denne artikkelen:
http://www.liernett.no/2461-gripende-oyeblikk
Torsdag 13. desember 2012 13:55: Victor Fjellman
Jeg vet at de frivillige mannskapene på Sylling brannstasjon gjør en god jobb. Men ut fra det som er blitt sagt om alle brannmenn i Norge, så må jeg få lov til å stille spørsmål. En brannbil som er kjøpt brukt og er fra 1998, er etter min mening for gammel. Dette fordi at hvis man ser på politibiler og ambulanser, som staten eier, så blir de oftere skiftet ut, enn det som gjelder brannbiler. Ogen 98 modell begynner man kanskje med å få problemer med å få nye deler til, det er bare slik det er. Men jeg spør: Er det ikke viktig og ha en bilpark som er så og si oppdatert og moderne? Som kan fylle rollen sin maksimalt? For i dag så skal ikke brannmenn bare slukke en brann, men også delta i rednigsarbeidet i en hver ulykke eller katastrofe, og da er det viktig at man har verktøy som holder mål. Det er mitt poeng. Det er også godt å høre at det går svært kort tid fra alarmen går til man er på stedet, selvsagt så avhenger det av hvor ulykken er.
Torsdag 13. desember 2012 14:22: T Oddden
Syllings bil er en relativt bra bil. Etter at det ble opprettet et Interkommunalt brannvesenet ( DRBV; Drammen, Lier, Sande, Svelvik, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Krødsherad, og Sidgal har det blitt lagt en utskiftingsplan på alle bilene) Ps! Bilen i Sylling er en av de neste som skal skiftes ut. Ellers har de en nesten ny mannskapsbil, MB Sprinter! Resten av bilparken i DRBV er bra! Ny snorkel / lift kommer til Drammen på nyåret... Deltidsmannskapene holder jevt over et meget bra nivå. Hilsen en heltidsbrannmann!!
Torsdag 13. desember 2012 18:18: Victor Fjellman
Svar til T. Odden. Det var veldig oppklarende det du skrev. Og jeg må si at det er veldig beroligende og vite at bilparken i blir skiftet ut med jevne mellomrom. Da ligger DRBV over gjennomsnittet for det som er vanlig rundt om i landet. Hvorfor jeg skrev det jeg skrev, er fordi jeg har sett hvor dårlig standarden er på frivillig brannmanskaper og den utrustninger de har til disposisjon for å redde liv. Men det er som sagt godt å høre at det står bra til ikke bare i Sylling, men i hele Drammensområdet,når det gjelder og ha et godt brannvesen.

Flere saker fra arkivet

Brannstasjonene åpner dørene for publikum 22.september

For sjette år på rad skal El-tilsynet, brannvesenet og If forsikring inspirere barn og voksne til å gjennomføre brannøvelser og sjekke brannsikkerheten hjemme

Pågående dørselgere

Drammensregionens brannvesen får jevnlig spørsmål om pågående dørselgere som kan gi inntrykk av at de er fra brannvesenet.

Varsler brannøvelse på Tronstad

Brannvesenet vil lørdag gjennomføre en realistisk brannøvelse i samarbeid med politiet. En enebolig på Tronstad vil være offer for flammene denne gang.

Full utrykning til bensinstasjon

Brannvesen og politi var raskt på stedet da det ble meldt om røykutvikling på en bensinstasjon i Lier.

Falsk branninspektør

Drammensregionens brannvesen (DRBV) har fått informasjon fra innbyggere om en person som utgir seg for å komme fra brannvesesenet og vil inn for å sjekke sikkerheten i boligen.

Legevakta i Drammen

For noen år siden, så fikk kommunestyret i Lier den glupe ideen at man skal skulle nedlegge legevakta i Lier, og heller gå over til at man skulle bruke legevakta i Drammen.

Tiltagende skogbrannfare

Utviklingen de siste dagene, med sol og varme, har ført til at skogen på utsatte steder begynner å bli svært tørr med tiltagende fare for skogbrann, melder Drammensregionens brannvesen IKS.

Pressemelding

Drammenregionens brannvesen IKS har i dag oppfordret barnehager, beredskapsansvarlige med flere til å sette i gang forebyggende tiltak i barnehagene.

Åpner dørene for publikum på lørdag

For femte år på rad skal brannvesenet inspirere barn og voksne til å gjennomføre brannøvelser og sjekke brannsikkerheten hjemme.

Åpen dag på brannstasjonen

Drammensregionens brannvesen IKS ønsker velkommen til Åpen dag på brannstasjonen!

Brannsikkerhet i fokus

Drammensregionens Brannvesen IKS holder seks brannstasjoner åpne i dag.

Hva er vitsen med et lokalt e-verk?

I følge gamle tradisjoner, så skal enhver kommune i Norge ha sitt lokale e-verk, som har til oppgave og skaffe innbyggerne strøm. Men etter at det ble åpnet for fri konkurranse på dette markedet i 1991, så har mange kommuner solgt unna sitt lokale e-verk. Etter det jeg kjenner til, så er visst Lier E-verk ikke av de tøffeste når det gjelder pris på strøm til innbyggerne, tvert om så ligger de i klassen for de rimeligste. Og dette er bra.

Ny pers og klasseseier

Silje Bæra Hørthe fra Sylling løp inn til femte beste tid i kvinneklassen under Sentrumsløpet

Skogbrann forhindret

Brannvesenet var raskt på plass i området rundt Skjærsvannet (på bildet th), da det var det tilløp til en liten skogbrann der tirsdag kveld.

Liers nest farligste bussholdeplass?

Årene går uten at noen gjør noe for å bedre sikkerheten for passasjerene som bruker Liers nest farligste holdeplass.

Om tid: 31.01.2004

Tonje Enger kommer med neste bidrag i serien UNG PENN. Tonje er elev i tiende klasse ved Sylling skole, og presenterer her ei novelle med en noe absurd vinkling på temaet tid.

OM Å VÆRE REDD

I forbindelse med at jeg skrev i Liernett om at det var dumt å flytte legevakta fra Lierbyen til Drammen, så har den forhenværende ordføreren i Lier, Ulla Nævestad, kommet med en kommentar til meg.

Veien til lykkelandet går via Gamle Lier stasjon

På Per Kristian Strands nyåpnede utstilling i Galleri Perrongen kan kunstinteresserte velge mellom 31 malerier, akvareller og monotypier.

- Det går alltid et tog?

- Vi har kronisk mangel på folk som kan gjøre vedlikeholdsarbeidet på jernbanen, skriver Olav Breivik (V).

Brannen i Sylling slokket

- Nå tar politiet over, sier Trond Bekken i Drammensregionens brannvesen

Saken druknet i andre saker

- Dersom du ikke ønsker noe oppstyr rundt en sak, så gjør du som flertallpartiene gjorde med svømmehallsaken, uttaler Knut Røssum i Lier Arbeiderparti.

Reservert for gående

KOMMENTAR: For bilister er ikke Kjellstadkrysset og nærmeste omgivelser spesielt vellykket. For gående er forholdene en katastrofe.

Lier nesten på topp

Elevene fra Bærum fikk flest poeng med seg fra ungdomsskolen i fjor. Elevene fra Lier kommer rett bak, men må se seg slått av elevene fra nabokommunen Hole.

Brannfare nyttårsaften 2006

Manglende snødekke på hustak, verandaer og i naturen generelt krever ekstra oppmerksomhet rundt bruk av fyrverkeri i år.

Liunger blogger om terrorhandlingene

De tragiske hendelsene i Oslo sentrum og på Utøya i vår nabokommune har gjort store inntrykk på både barn, ungdom og voksne.

Fakkeltog for ny skole

- Dersom finansiering utsettes ytterligere vil FAU ved Hegg skole sørge for at skolen stenges ved et hvert avvik som skyldes den dårlige standarden, sier leder Robert Ege før torsdagens formannskapsmøte.

- Motorcross-sykler i opptoget i år også

Vi lager ikke et miljøarrangement ved å stenge noen grupper ute fra arrangementet, forteller Ellen Ovenstad fra kulturkontoret om Lierdagenes miljøprofil

Skal finne den beste plassen i verden

Statens pris for attraktivt sted er på hele 250.000 kroner og skal deles ut for første gang i 2012.

Smuler til de gamle

Lier bruker bare en femtedel så mye penger på pleie og omsorg som de beste.

Hvor er makta?

Dette spørsmålet stiller ukens petitskribent, Tonje Evju, som selv er lokalpolitiker.

Våg å satse på kultur i Lier

Rådmannsteamet i Lier kommune har planlagt hardhendte nedskjæringer i kommunens budsjett. Det ser ut til å gå særlig ut over kulturlivet. Kultursjef Ingeborg Rivelsrud har med denne bakgrunn kritisert de økonomiske rammevilkårene de sentrale myndighetene i Norge gir sine kommuner og hun har sluppet til i en stor artikkel i Drammens tidende. Dette har ikke gått upåaktet hen.

Gjør Europark narr av folk?

Europark ber folk lese baksiden, men det er ikke lett. Hva slags kvalitetskontroll har Europark? Burde Lier kommune, som eier plassene, reagert for lenge siden?

Ikke så gøy på landet

I et kvart århundre har Lars Sørums samlinger hvilt i fred på en innleid låve. Hva bør gjøres?

Jorden er fortsatt en stjerne

Søndag kveld var det minnemarkering ved Holsfjordens bredd i Sylling.

Tør du ta sjansen?

Du får takk hvis du forteller en medtrafikant at han risikerer parkeringsbot, men si ikke noe hvis han nesten kolliderte, hevdes det i ukens petit.

Trygghet for alle

Det var to oppslag i en herværende papiravis som satte dagsorden da arbeiderpartipolitikere nord for Lierbyen skulle overbevise syllingfolk hvorfor det nå er på tide med et skifte Før du går videre: Har Lier konkurranseutsatt for mange virksomheter?

Europark gir dårlig inntrykk

Uklar skilting og uklare bestemmelser er og blir en kilde til irritasjon og gir dessuten et dårlig inntrykk av Lierbyen.

Barnas stasjon i Drammen i 2011?

I sitt innlegg skriver Brynhild Heitmann (KrF) om forbud mot alkoholreklame og hjelpetiltak for barn i alderen 1-6 år.

Reis smartere, men hvordan?

Det er prisverdig at Buskerudbyen forsøker å forbedre kollektivtrafikken, men det er meningsløst å bruke hundretusener på reklamekampanjer som skaper inntrykk av at forbedringene allerede er på plass og at det nå er opp til de reisende å skjerpe seg.

En moderne gapestokk

Ukens petit er ved Ulla Nævestad, Sylling

- Da ble jeg ganske sjokkert!

- Jeg synes ikke det er greit med et bilde på nett hvor jeg står og skifter, skriver leder i Lier SV, Kathy Lie.

Ikke så forskjellig fra oss

Ukens petit er ved Torger Almaas, Sylling

Norges mest beskjedne kommunestyre?

Det er neppe noen annen kommune der de folkevalgte og lokaldemokratiet har en så bortgjemt plass på de kommunale nettsidene.

Elever og lærere har samme mål i skolen

Silje Fuglerud i tiendeklasse på Tranby har sendt oss sitt syn på egen arbeidsplass. Vi har laget en kommentar før innlegget og håper mange følger på

- Søppeltømmingen i Lier bør konkurranseutsettes

- Lier kommune må bli mer effektiv og brukervennlig. Rfd er et fordyrende mellomledd, hevder Lier FRPs leder Lars Haugen og kommunestyrerepresentant Arne Liudalen i dette innlegget.

Idylliske Skapertjern

En gang var det en reservevannkilde for Drammen.

Sankthansbål og brannsikkerhet

Sankthansbål har lange tradisjoner i Lier og er ofte forbundet med gode og hyggelige minner.

Rebusløp med Røde Kors

Søndag 21. september er det igjen klart for årets rebusløp i Lier i regi av Lier Røde Kors.

SVAR TIL TONJE EVJU

Jeg leste med interesse ditt innlegg i Liernett, om hvor makta egentlig er. Svaret er helt enkelt.

Gryende pessimisme i Liungen?

I gårdagens Drammens Tidende uttalte "Mr Liungen" at det blir en vanskelig jobb å skaffe forsterkninger. Trener Kjersti Thun innrømmer også at hun deler denne bekymringen i et intervju med Dt i dag.

Det viktigste først

Ukens andre petitskribent Ulla Nævestad skriver her om prioriteringene av stoff i de største avisene ---

Lier kommune svarer godt

Lier kommer på tredjeplass, bare slått av Bærum og Drammen, i en landsomfattende undersøkelse av håndtering av henvendelser fra publikum.

Gripende øyeblikk

Kjell Treffen og kona Margaret var med og overrakte Månedens blomst til redningsmennene på "Brannvakta" i Sylling

Du må itj fårrå så du fer nålles no

Direkte oversatt fra Rørosdialekt blir dette noe slikt som – du må ikke te deg slik at du roter deg bort i noe.

Senterpartiet ønsker vinmonopol i Lierbyen – fortsatt!

Innlegg fra Lier Sp

Røykutvikling, trafikkuhell og arbeidsulykke

Politi, brannvesen og helsevesen har hatt en hektisk formiddag i Lier.

Venter på bussen

Mens Jernbaneverket forlenger plattformen på Lier st. venter pendlerne tålmodig på bussen som skal erstatte toget.

Bilbrann ved Liertoppen

Politet er på vei til en bilbrann som ble meldt kl 2016

innlegg rettet mot Ulla

Bor vi i Norge eller tidligere Sovjet? Vår Ordfører Ulla nektet tilhørere å komme med spørsmål ang Oddevall skole tirsdag 11 mai i et åpent formannskapsmøte.

Fraværende folkevalgte?

Lokalpolitikernes sviktende engasjement kan ha forståelig årsak.

Ei jente i løypa

I helgen møtte en av våre gjesteskribenter designeren til Therese Johaugs superdrakt.

En låst dør eller et åpent sinn?

- Slik jeg ser det skal alle flyktninger vi mottar behandles med respekt og likeverdighet, sier Brynhild Heitmann.

Hva med å rydde opp etter seg?

I juni ble Lierdagene arrangert, en real folkefest. Rundt om i Lier henger plakatene fortsatt oppe, selv om snøen har lagt seg.

Har du tid?

Tidsklemma fra et annet perspektiv.

Angriper Høyre

- Hva vil Lier Høyre egentlig med Lierhallen, spør Per Larsen, instruktør i Drammen og Omgen Bekhterevforening.

Lier hjelpekorps til topps

Lier hjelpekorps gikk videre til NM etter distriktsmesterskapet i førstjhjelp i Sylling i helga.

Vil overvåke ungdommen

For å få bukt med ungdomsfylla i Lier foreslår sosialsjefen å leie inn Securitas til å spane på ungdommene.

Støv suger - lenge leve hybelkaninene

Endelig fredag! Helgefri! Sove lenge! Sløve! Gjøre hva jeg har lyst til! Eller? spør ukens petitskribent, Rune T. Berg ---

- Du har neppe hørt om Clifton, Texas

I løpet av noen tiår utvandret 860 000 nordmenn til Amerika, de alle fleste som økonomiske flyktninger, skriver Knut A. Andersen, som i ukens petit stopper på en kirkegård langt inne i Texas ---

Aktiv Liernett? For hvem?

Liernett har lansert en helt ny tjeneste som gjør deg til nettjournalist

Lidl – like ille som sitt rykte?

Lier-nett har besøkt Lidl på Lierstranda. Hvor billig er egentlig kjeden? Hvordan er kvaliteten på produktene? Hvorfor er alle så opptatt av Lidl?

Hvor mye inngrepsfri natur natur finnes fortsatt i Lier?

I løpet av 2003 skal den inngrepsfrie naturen i Norge kartlegges igjen. Det er Direktoratet for naturforvaltning, statens kartverk og fylkesmannen/ kommunen som står for denne registreringen. Hvordan er ståa i "grønne Lier"? Hvor mye av Lierdalens natur er bevart inngrepsfri?

Lier Unge Høyre vil se på muligheten for taser til politiet

Spesielt med underbemanningen i politiet for tiden kan dette være et viktig hjelpemiddel i politiets arbeid.

Ikke glem oss!

Det nærmer seg valg. Partiene kappes om å vinne stemmer, og løftene står i kø. Skole, miljø, helse, eldrepolitikk, samferdsel; listen er lang med viktige temaer. Men hvem snakker om kulturpolitikk?

Liers eldste nettsted?

Forrige mandag feiret det lokale nettstedet Sylling.no 10 år

36 kroner fra hver liung til Flyktninghjelpen

Bøssebærerne for årets TV-aksjon har vendt hjem og resultatet for årets innsamling er klar.

Arrangerer matskole i vinterferien

For første gang arrangerer 4H Buskerud matskole i Sylling.

Kalenderforvirringen oppklart

Leseren som påpekte at Lier kommune henviste til en utdatert kulturkalender, viste seg å ha rett

Bolighus overtent på Sjåstad

Det oppstod en boligbrann i Finnemarksveien på Sjåstad i morgentimene mandag.

Stopp Einar Olsen & Co

Drammensregionen er i dag en av landets mest trafikkbelastede områder. Når det gjelder støy ligger regionen helt i toppen. Selv langt inne i Finnemarka hører man byens sus.

To gebyrer og to forelegg

Det var fasiten etter at politibetjent Arvid Dahl og hans kolleger i dag tidlig hadde kontrollert sikkerhetsutstyr for barn i bilene på vei inn til Høvik skole.

Lier Frp: Spør velgerne til råds

Nytt mottak på Lierskogen - på tide med en rådgivende folkeavstemming?

Janteskolen – kampen mot tyggegummien.

Ukens petit ved Rune Elven

Sommerstengt?

Liernett stiller spørsmål om pressestøtten til lokalavisene i distriktet i denne lederen

- Lier kommune må bli mer effektiv og brukervennlig

- Med Lier kommunes gjeld på over 1200 millioner er et ikke mulig å opprettholde dagens tjenestenivå, mener Lars Haugen i Lier Frp.

Negativ til bygging av kulturhus nå

Kirsti Marie Lager Lyngås (Sp) skriver at regnestykket ikke går opp i sitt leserinnlegg.

Hvor stor er en smule?

Det synes å ha vært en smule uenighet om akkurat det på Liernetts sider den siste uka.

Joseph Kellers vei, ønske om tiltak

Hallingstad skole FAU har tatt initiativ til å forbedre trafikksikkerheten på Joseph Kellers vei.

DT ønsker ikke storskjerm

Storskjermen som NRK og Drammen kommune ønsker i Drammen sentrum skaper debatt. Saken har blitt utsatt, og Drammens Tidende beskyldes for å bidra til utsettelsen.

Velkommen til nye Liernett

Velkommen til den tredje versjonen av Liernett. Etter som årene har gått har Internett forandret seg. For å henge med på utviklingen har vi i Liernett forandret både layout, system og organisering. Nå ser du på den tredje versjonen av nettavisa Liernett. Les mer om Liernett og hvem som jobber med prosjektet.

Artikkelkommentarer på Liernett

Informasjon om endret praksis og krav om innlogging for å kommentere enkelte artikler

Totalskadd,

Det brenner fortsatt i et bygg i Sylling sentrum --

- Katastrofe

Oslo knuste Lier volleyballklubb i eliteserien.

- Trenger vi valg i Lier?

Dette spørsmålet stiller Lier Frp, (på bildet ordførerkandidat Knut Eilert Sørnes).

Hvilket kulturhus og hvor?

- Dette spørsmålet stiller Truls Hallingstad i sitt innlegg her --

Kunne gått galt ---

I forbindelse med et treningsritt som Asker sykkelklubb (Asker CK) arrangerte torsdag i forrige uke oppstod det flere farlige situasjoner under oppvarmingen langs riksvei 285 nord for Nordal skole ---