Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d8a4ab0ccd5b6d5577438fb1c4bd6240

Buss for tog i to uker

Skal du reise med tog i sommer?

Strekningen Oslo S - Drammen vil være helt stengt og alle tog innstilt frem til og med 2. august. I samme periode vil Nationaltheatret stasjon ikke være betjent, og reisende bes benytte Oslo S eller Skøyen stasjon.

Årsaken er Jernbaneverkets anleggsarbeid for å få en bedre jernbane mellom Oslo S og Drammen. Togene går igjen som normalt fra og med første tog om morgenen mandag 3. august.

NSB vil sette opp alternativ transport for de fleste innstilte tog. Forsinkelser må dessverre påregnes i forbindelse med alternativ transport.

Se mer informasjon på nsb.no

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 22. juli 2009 09:12: Sterkt misfornøyd NSB-kunde
Buss for tog? Bruker 1,5 time fra Oslo S til Lier på vei hjem fra jobb, og i tillegg nekter bussjåføren å slippe av passasjerer ved Lier stasjon, så man må gå fra Lierkroa.

Forsinkelser må dessverre påregnes? Når NSB selv går ut og sier at de vil være forsinket i 2 uker, så synes jeg det er rett og rimelig at jeg får igjen de 600-700 kronene jeg allerede har betalt (for et halvt månedskort). Har betalt for 29 minutter togreise mellom Lier stasjon og Nationaltheatret, ikke 90 minutter bussreise mellom Oslo S og Lierkroa.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode