Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ce54b54830a15cd669a48b1f471b591e

Smell etter smell på motorveien

I løpet av noen få timer i går var lastebiler, personbiler og en motorsykkel innblandet i kollisjoner på E-18.

Fredag kl. 14:32
Bil mot motorsykkel. E 18 Kjellstad kl 1400, motorsyklist veltet i forbindelse med at et annet kjøretøy skulle foreta filskifte. Motorsyklisten, en mann i midten av 50 årene, ble kjørt til sykehus, ukjent skadeomfang. Lastebilfører fratatt førerkortet.

Fredag kl. 16:16
Kjedekollisjon på E18 Liertunnelen, retning sørgående. Tre biler involvert, men trolig ingen personskade. Derimot trafikkproblemer.
De tre bilene kom seg ut for egen maskin.

Fredag kl. 20:28
Trafikkuhell ved E18 Kjellstad. Sammenstøt mellom en personbil og en lastebil. Fører av personbilen kjørt til legevakt for sjekk, mistanke om at fører av personbilen ikke har overholdt sin vikeplikt.

En kollisjonsskadd Mercedes ble lørdag formiddag fraktet bort fra påkjøringsveien til E-18 ved Kjellstad.

Plassmangel har som kjent medført at Kjellstadkrysset nokså originalt utformet, noe som i flere tiår har resultert i mange kollisjoner. Ikke uventet blir mange overrasket over at det er motgående trafikk på det de fleste trolig oppfatter som en enveisregulert påkjøringsvei til E-18 (retning nordover) ved Shell-stasjonen.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 6. oktober 2012 16:40: Ola
Helt bak mål at kommunen ennå ikke (?) har kjøpt ut jorde eier for lenge siden og laget bedre kryss og skikkelig pendler parkering her. Føler meg absolutt ikke trygg når jeg må stå i kø på motorveien for å ta av når utolmodige idioter ikke orker å stå i køen lenger og kjører ut på motorveien igjen hvor bilene fortsatt komemr i 80-100km/t. Eller de idiotene som ikke skjønte i tide at køen inn til Kjellstad begynte for 1km siden og vil tvinge seg inn i køen for å slippe å kjøre om Liertoppen. Når skjer første skikkelige ulykke her mon tro? Men det må nok ett par dødfall til før det skjer noe.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode