Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 022a3de6b1db494cf0aa52e42be34b7c

Er dette egentlig kunst?

Hvor mye dette har kostet folk i Lier skal være usagt, men det store flertallet ville nok ha foretrukket at pengene hadde gått til andre formål.

Men forsidebildet viser ikke et kunstverk. Derimot viser det et av de mange hullene i Nøsteveien nord for Sandakerkrysset.

Den som har kjørt der, har sikkert lagt merke til at biler som kjører i retning Lierbyen ofte tar en sving over i motgående kjørefelt. Det er forståelig, men farlig.

Og den som kjører ufortrødent over alle hullene dag etter dag, må på sikt regne med betydelig ekstra slitasje på både bil og dekk. Det rister godt i bilen selv med sterkt redusert hastighet.

- Slik kan vi ikke ha det i Lier, sa en av Høyres lokale talsmenn da Liernett for en tid siden tok opp en annen trafikkfelle i Lier. Men akkurat slik har vi det år etter år.

Det er Statens Vegvesen som har ansvaret for Nøsteveien, men derfra kan det ikke ventes noen snarlig løsning. De svarer ikke engang på henvendelser om trafikksaker i Lier.

Meningsmålinger har vist at liungene prioriterer trafikksaker høyt. Da burde det være gode sjanser for politikere som også gjør det.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 27. august 2011 14:15: Mikal Lorentzen
Hva skal dette bety? Vil forfatter at kommunen skal spytte i penger for å få fiks på veien? I så fall så finnes det flere hull å fylle, autovern å sette opp
Lørdag 27. august 2011 14:52: Sykler der
For tohjulinger er det enda værre enn for bilene.
Lørdag 27. august 2011 15:13: Thor Erik Askelund
Og veien i Sylling da.Fra T-krysset og opp til kirken. Den veien der er jo grusom. Må gjøres noe med. Har nesten blitt påkjørt der flere ganger da alle kjører midt i veien for at den er så dårlig. Det er for ille at det kommer folk med en spade med asfalt og bare klasker det på, og tror at dette skal være godt nok. Som det sier...bruke litt mer penger på utbedringer enn å bruke alt mulig rart på kunst og kultur. Kunst og kultur er fint det, men man må jo komme seg dit også, og med de kjerreveiene vi har nå, så må vi nesten ta hesten for å komme frem. Synes det begynner å bli ille når ting blir utsatt og utsatt. Dette er vel muligens en riksvei, men noen må jo se hva som skjer der.
Lørdag 27. august 2011 18:28: Runar
Til Mikal Lorentzen. Nei forfatteren mener sikkert ikke at kommunen skal betale. Det forventes imidlertid at dere som politikere bruker tid og energi for å få Statens veivesen til å ordne opp. Det blir ikke bedre veier av å sitte å spise smørbrød på kommunestyremøtene og diskutere konkurranseuttsetting, slik at dere i Høyre kan stikke mine og andres skattepenger i egne lommer via selskapene dere eier.

De dårlige veiene i Norge er jo nettopp et resultat av konkurranseutsetting. Det var nemlig ikke så dårlig standard på vedlikehold og brøyting før veiene ble satt på anbud.
Lørdag 27. august 2011 19:23: Knut A. Andersen
Svar til Mikal Lorentzen:
Som kjent er det også fylkestingsvalg i år, og fylkestinget har ansvar for fylkesveiene.

Men også Liers lokalpolitikere har gode muligheter til å påvirke både myndigheter og andre folkevalgte, og den muligheten er blitt brukt i mange saker.

Nå er det opp til våre politikere og partier å si fra om de prioriterer trafikksikkerhet like høyt som velgerne gjør. Og svaret må være noe mer enn at slik kan vi ikke ha det i Lier.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode