Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2755302a518eedbb361f507811728988

På bedringens vei

- Det går heldigvis bra med ungdommen som ble skadet i et masseslagsmål i Lierbyen på tirsdag, bekrefter lensmann Lauvålien. - Men det kunne gått mye verre --

En guttegjeng i alderen 15 til 17 år var tirsdag kveld samlet i ballbingen ved Hegg skole i Lier for å spille fotball. Men noe gikk forferdelig galt, da en av ungdommene ble slått i hodet med en jernstang.

- Alt tyder på at guttene bare var der for å spille fotball. Men så har en bagatell utartet seg til et masseslagsmål, forteller politiførstebetjent Dag Sveaas til dt. Sveaas har ansvaret for forebyggende barne- og ungdomsarbeid ved Lier lensmannskontor.

Les mer her: http://dt.no/nyheter/slatt-i-hode-med-jernstang-1.5386101

Møte med involverte
Lauvålien sier at Sveaas har hatt møte de involverte. Det er foreløpig ikke klart om det vil foreligge noe anmeldelse. Saken kan også havne i konflikrådet.
- Noen av de involerte er kjent for politiet fra før uten at de nødvendigvis har vært involverte i alvorlige handlinger fra før, sier Lauvålien.
Det forebyggende arbeidet innbefatter årlig kontakt med alle grunnskoler i Lier, forteller lensmannen. Det kan være fellesmøte med grupper her eller større møter med klasser på skolene.

Forrige artikkel:Sprintmester på lørdagNeste artikkel:Skriver for Liernett
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode