Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5f2dc579245bf0e504e0bfaf788049ee

Starter etterforsking

Lensmann Arne Lauvålien (bildet) bekrefter at de vil gå i gang med å etterforske ødeleggelse av orkideène så snart som mulig

Lensmannen vil ta kontakt med de som anmeldt saken så fort som mulig. Det er ikke så mye å holde seg til ut fra det som står i anmeldelsen. Han kan foreløpg ikke si så mye om hvordan etterforskningen vil foregå.

Lensmannen, som selv bor på Tranby, har tidligere vært på tur i området og kjenner godt til orkideèn myrflangre.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 3. august 2009 22:49: Vidar Havellen
Nok et eksempel på Grønne Lier! Nå er det på tide å fjerne dette slagordet en gang for alle. Det passer ikke i denne bygda lenger. Nei, la all næringvirksomhet få utvikle seg hvor de vil, det er nok av skog og landbruksarealer som kan reguleres om. I det samme området som Myrflangren ble drept, er det også dammer med frosk og salamander som fint kan ofres for næringsvirksomhet. Skogsområdet i Kværnerskogen har vært et fint friområde for folk, men hvorfor skal man bruke verdifull plass til slikt, nei la oss hugge ned skogen. På andre siden av Ringveien ved pukkverket hugget eierne ned et mindre område og la eiendommen ut for salg. Det har den vært i to år nå. Like greit å gjøre det med Kværnerskogen også.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode