Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f287b1a760f0bd2df8d23c095c4c8b22

Ørkenrally i Dubai

Gjermund Frostad fra Lier starter i ørkenrally i Dubai

Den Dakar-aktuelle motorsyklisten Gjermund Frostad fra Lier har nå reist til Dubai for å kjøre VM-løpet UAE Desert Challenge. Løpet blir en gjennomkjøring i ørkensand før Gjermund Frostad og hans belgiske serviceteam starter i neste års utgave av Rally Dakar i januar. Gjermund har trent hard gjennom hele sommeren og høsten for å være i best mulig form på nyåret. Hans mål i Dubai er å fullføre løpet og ta en plassering blant de 10-15 beste når alle fem dagsetappene er unnagjort.

UAE Desert Challenge begynner med en spektakulær, showpreget og publikumsvennlig spesialetappe søndag 5. november. De som bor på det kjente og fasjonable luksushotellet Burj Al Arab i Dubai kan se mesteparten av åpningsetappen fra hotellvinduet. Men det er først på morgenen den 6. november at den offisielle starten går. Da starter også alvoret.

De neste fire døgnene skal Gjermund være 100% konsentrert på å styre Yamaha’n på riktig vei gjennom ørkenen og gasse så mye som mulig underveis. De over sytti påmeldte rytterne, de fleste av dem erfarne ørkenførere, blir utsatt for drepende temperaturer, svært dårlige og støvete veier og knallhard gjensidig konkurranse. Både førere og utstyr blir satt på tøffe prøver. – En bedre og mer nyttig forberedelse til Dakar-rallyet kan jeg ikke tenke meg. Men jeg er først og fremst med for å lære mer om ørkenrally sier Gjermund Frostad.

Gjermunds støtteapparat her hjemme vil sende ut daglig informasjon om hvordan nordmannen gjør det i løpet. Det går også an å følge førerne ”live” fra arrangørens nettsider:
http://www.uaedesertchallenge.com/uaedesertchallenge/index.asp (Gjermund har startnummer 47)

Gjermund Frostads hjemmesider:
http://www.rallydakar.no

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode