Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c5ff1c07a6cd81a705c2838f9764ffea

To hvite lys

- Når katastrofen rammer står vi sammen.

Det brenner to hvite lys på kontorpulten i dag. Lysene brenner til minne om alle de omkomne og skadde i forbindelse med terroraksjonen i Oslo og på Utøya. Det er en ufattelig tragedie Norge opplevde fredag 22. juli. Det er en umenneskelig tragedie som har rammet vår regjering, Oslo by og alle de unge som var samlet på AUFs sommerleir på Utøya. Lier KrF vil uttrykke stor medfølelse med alle som er berørt av katastrofen. Det er enda for tidlig å vite bredden og konsekvensen for våre innbyggere i Lier og landet for øvrig, siden navnelistene over omkomne, skadde og saknede enda ikke er offentliggjorte. Likevel tenker vi i Lier KrF særskilt på våre politikerkollegaer i Lier Ap. Partiet er på en særskilt måte blitt sterkt rammet både på Utøya og i Oslo. Mange av deres politikerkollegaer er berørt både direkte og indirekte.

Vi er imponert over ledelsens håndtering av katastrofen og det var sterkt å være tilstede i Oslo Domkirke på Messen for sorg og håp da statsminister Stoltenberg talte til folket i gudstjenesten. Blomsterhavet utenfor kirken bare vokser og vokser. Dette og mange andre arrangementer viser at en hel nasjon står samlet bak sorgen som rammet så mange på fredag og dagene etter.

For egen del kommer jeg ikke til å glemme skuddene som vi kunne høre fra Utøya minuttene før spesialstyrken fra politiet fikk grepet terroristen. Unge forsvarsløse mennesker ble reddet på land og tatt hånd om at ambulansepersonell mens vi stod i bilkøen som oppstod etter at politiet stengte veien forbi Utøya. De menneskelige smerter og skadene på øya er det umulig for noen av oss å begripe. Lier KrF vi uttrykker sin dypeste medfølelse i sorgen.

Brynhild Heitmann
Gruppeleder Lier KrF

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode