Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 421eb135f09f16a1c23d5ba234d411f7

Det er vår -

Syrinen i hagen dufter på sitt beste, og de som plages av vårallergier er like trofaste i sine ritualer som de pleier.

Eksamenstid og pollenallergier har fulgt hverandre gjennom lange tider. - Endelig er min eksamensbesvarelse levert fra min trofaste printer og den ligger vel plassert på bilsetet der sidemannen vanligvis sitter. Tiden er knapp. Om ti minutter er deadline for innlevering av årets eksamensoppgave. Kl.14.50 kommer jeg hastig inn i nærmeste “Post i Butikk”. Kiwijentene hilser og innleveringen er på skinner tror jeg. Jeg har de siste dagene sittet og løst årets eksamensoppgave. Mine 16 sider er på plass i konvolutten og den ligger lett henslengt på postskranken. Jeg formidler mitt edle ærende. Brevet skal sendes til eksamenskontoret og eksamen er slutt om få minutter. Kan jeg få sende denne oppgaven som pakke? Jeg trenger nemlig kvittering for innlevering innen riktig tid?

Om det er allergi som plager kiwijenta eller om det er myter skal være ubesvart, men vi hører så ofte at de “eldre jentene” er stive og lite fleksible? Jeg har lyst å spørre; - hvorfor ikke ta seg bryet med å stille det samme spørsmålet til de unge?

- Hva er malen for stivheten?
- Hvem setter standarden?

Kiwijenta bak postskranken setter på alle bremsene sine. Alle hennes erfaringer, som må være en erfaring, gjøres i et blunk til alles virkelighet.
- Det er ikke mulig å sende en eksamensoppgave som pakke!!!
Det går da ikke an å betale kr. 160,- for den sendingen!
De henter ikke pakker til høyskolen på postkontoret!
Jeg har en venninne som sendte sin oppgave som pakke og den ble ikke hentet!!
Du må sende den som brev ….….

I mitt hode teller stoppeklokken nedover mot katastrofe mens jeg flere ganger forsøkte å få kiwijenta til å hente opp kvitteringslapp for pakkepost som jeg hadde bedt om gjentatte ganger. Ute blomstrer heldigvis syrinen som den pleier på den tiden av året. Mens det er eksamen og tid for stress og pollenallergi. Tiden går og dialogen fortsetter. Jeg forsøker å formidle til henne at det er ikke hennes problem at pakken min koster kr. 160 for å sendes til eksamenskontoret. Det er heller ikke hennes problem at de ikke henter pakker på høyskolen. Hvordan kan hun vite at de ikke henter pakker ved min høyskole. Eksamenskontoret er høyskolens postkontor forsøker jeg å bidra med.

Jeg er glad for at det er vår. På vei ut av vår nærmeste kiwi kan jeg registrere at årets eksamensoppgave er levert ganske punktlig. På kvitteringen står det kl.14.59.54. Mer punktlig er det vel ikke mulig å være, men samtidig lå også katastrofen skremmende nær.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode