Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 82804ea7bd17cc482919eeee43a172cd

Sommer 3

Tre av i alt sju

Vi fylte sykkelflaskene med billig cider før vi tråkket ut på dagens etappe. Sammen med noen brødskiver og et glass Salad Spread var det alt vi fikk i oss løpet av dagen.

På kvelden spedde vi på med en boks Heinz baked beans. Cideren holdt oss i godt humør, men vi var lykkelig uvitende om at epledrikken inneholder mye alkohol. Som syklister var vi henvist til trunkroads og veier med moderat trafikk. Det hendte vi svingte inn på motorveiene og tilbakela en del miles i høyt tempo. Helt til vi ble oppdaget av polisen, innhentet, og i varebil fraktet til det stedet vi skulle. ”Jolly good fellows, safe journey”, en klar oppmuntring fra politiet om å fortsette praksisen.

Ofte lå vi le av slitte eksosspyende trailere hvorfra smilende, sigarettrøykende drivers ga oss tommelen opp og oppmuntrende tilrop. Det hendt vi fikk haik. Syklene på planet. Vi i førerhuset, sammen med en sjåfør som hadde fått kjøreopplæring in the army under krigen, og som hadde blitt lorrydriver ved å frakte tropper til fronten, tanks i Nord-Afrika og olje i Persia.

De vinket farvel i sidespeilet da vi hadde fått løftet ned sykkelen. Et nærmest tannløst glis, en tatovert overarm og skitten singlett var det siste vi så før de svingte ut fra lay-byen hvor vi var satt av.

Les også: http://www.liernett.no/?artikkel=finn&shc=sommer+4

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode