Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d658b27b72aafa06b388793cdc5bde72

Lierungdom undervises av åtteåring

Lierungdom på språkkurs i Eastbourne fikk undervisning av 8 år gamle Rachael O’Connor

Selv hadde hun fri fra egen skolen fordi lærerne der hadde planleggingsdag. Når hun nå ble gitt muligheten til å prøve seg som lærer, slo hun til og stilte opp i garderobene til den lokale rugbyklubben der undervisningen av de norske ungdommene foregår. Lokaliteter ikke helt etter norsk standard, men Rachael hadde med bøker, figurer, kart og notater.
Temaet for timen var Ole Brumm, og Rachael fortalte med innlevelse og autoritet om livet i Hundremeterskogen, eller The hundred Accre Wood som hun kalte den.

Alle var ikke like familiære med den godslige bjørnen, og i Norge har kanskje Ole Brumm-filosofien etter hvert mest blitt en trøsteklut for festtalere som gjerne vil frambringe et budskap som skal kunne tolkes i alle retninger.
På overtid snakket hun om skolen hun går på til daglig, om skoleuniformer, lange skoledager, matservering i dinnerrommet og organiseringen i klassene.

Rachael er med i en lokal speidergruppe, og for innsatsen bak kateteret fikk hun et nytt ferdighetsmerke til å sy på uniformen, som for øvrig alt hadde en imponerende samling. Nå fikk hun merket som bekreftet at hun har made a speech foran en forsamling. Rachael kommer gjerne igjen, men sier hun ikke vil bli lærer. Hun liker matematikk best og håper en gang å bli lege. Liernett ønsker henne lykke til.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode