Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f97573b41a1c918da8042de2582827d6

Aksjoner

Noen yrkesgrupper har større betydning enn andre. Det er særlig merkbart ved såkalte aksjoner eller også ved streiker. Flyvelederne er en av gruppene med stor betydning for mange.

På grunn av innstilte flyvninger kan vi lese at viktige forretningsavtaler går i vasken, noen har ikke nådd fram til en begravelse de absolutt ville og burde vært til stede i, andre må legge om på planer og avtaler. Nå topper denne konflikten seg. Avisene er fulle av lederartikler og innsenderbrev med samme innhold; noen må ta ansvar. Den ene topplederen etter den andre går fra sine stillinger, og presset på styret til å gjøre det samme er sterkt.

Skulle renovasjonsvesenet finne på å aksjonere nå ved juletider, så vil det bli riktig ille. Velstands-Norge setter årsbeste i fulle søppelkasser, både den delen som inneholder organisk avfall, kanskje deler av all julematen vi ikke klarer å sette til livs, men også den andre søppelkassen med all emballasje og annet som det blir alt for mye av om dagen. For ikke å snakke om papirdunken! Enkelte dager er det en kvart kilo reklame som går nesten direkte fra postkassa til papirdunken

Reklame, ja. Det er da en god del av den i avisene også. Noe faller ut og kan kastes. Men mye står å lese på tekstsidene. Ser stadig en reklame som sier at vi bør bruke tiden på noe annet enn å betale regninger. Tenk om det hadde stått: Bruk pengene til noe annet enn å betale regninger!!! Men det er vel for mye å håpe at regningsutstedere streiker! God jul!

Aksjoner, ja. Noen er mer populære også. Når lærerne streiker, utløser det stort sett bare glede blant berørte grupper. Elevene kan sove og slappe av, arbeidsgiveren sparer penger.

Forrige artikkel:Sylling ikke på nettNeste artikkel:Ny daglig leder i Lier IL
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode